Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Društvena igra AZUL - SUMMER PAVILION

Šifra: 780.111.781

35900 kn
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Šibenik      
Varaždin      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Nema jamstvo
Dostava: Isporuka po narudžbi 5-7 radnih dana

Na prijelazu iz 16. stoljeća, kralj Manuel I. naručio je najveće portugalske obrtnike da grade grandiozne građevine. Nakon što je dovršio palače Evora i Sintra, kralj je nastojao izgraditi ljetni paviljon u čast najpoznatijih članova kraljevske obitelji. Ova konstrukcija bila je namijenjena najtalentiranijim zanatlijama — čije umijeće ispunjavaju sjaj koji zaslužuje kraljevska obitelj. Nažalost, kralj Manuel I. je umro prije nego što je gradnja uopće počela.

U Azul: Summer Pavilion , igrači se vraćaju u Portugal kako bi izvršili zadatak koji nikada nije započeo. Kao majstor, morate koristiti najfinije materijale za izradu ljetnog paviljona, a pritom pažljivo izbjegavati rasipanje zaliha. Samo će najbolji odgovoriti na izazov da odaju počast portugalskoj kraljevskoj obitelji.

Azul: Ljetni paviljon traje šest rundi, a u svakom krugu igrači crtaju pločice, a zatim ih stavljaju na svoju individualnu ploču igrača kako bi osvojili bodove. Svaka od šest boja pločica je divlja tijekom jedne od rundi.

Na početku svakog kruga nasumično izvucite pločice iz vrećice kako biste svaku od pet, sedam ili devet tvornica napunili s po četiri pločice. Nacrtajte pločice prema potrebi da popunite deset mjesta za opskrbu na središnjoj ploči za bodovanje. Igrači zatim naizmjence crtaju pločice. Možete odabrati da uzmete sve pločice ne-divlje boje u tvornici i postavite ih pored svoje ploče; ako postoje divlje pločice u ovoj tvornici, morate uzeti jednu od njih. Stavite sve preostale pločice u sredinu stola. Alternativno, možete uzeti sve pločice ne-divlje boje iz središta igre; morate uzeti i jednu divlju pločicu, ako postoji.

Nakon što su sve pločice zauzete, igrači se izmjenjuju stavljaju pločice na svoje pojedinačne ploče. Svaka ploča prikazuje sedam zvijezda koje bi bile sastavljene od šest pločica; svaki prostor na zvijezdi prikazuje broj od 1-6, a šest zvjezdica je za pločice jedne boje, dok će sedma biti sastavljena od jedne pločice svake boje. Da biste, na primjer, postavili pločicu na plavu 5, morate odbaciti pet plavih ili divljih pločica pored vaše ploče igrača (s barem jednom plavom koja je potrebna), stavite jednu plavu pločicu u plavo 5 mjesto, a ostatak u odbaciti toranj. Dobivate 1 bod za ovu pločicu i 1 bod za svaku pločicu unutar ove zvijezde spojene na novo postavljenu pločicu.

Ako u potpunosti okružite stup, kip ili prozor na vašoj igraćoj ploči pločicama, odmah dobivate bonus, uzimajući 1-3 pločice iz središnjih opskrbnih prostora i stavljajući ih pored svoje ploče. Na kraju runde možete prenijeti najviše četiri pločice u sljedeći krug; odbaciti sve ostale, izgubivši 1 bod za svaku takvu pločicu.

Nakon šest rundi, dobivate bonus za svaku od sedam zvjezdica koje ste u potpunosti ispunili. Dodatno, dobivate bonus za pokrivanje svih sedam mjesta vrijednosti 1, 2, 3 ili 4. Gubite 1 bod za svaku preostalu neiskorištenu pločicu, a onda pobjeđuje onaj tko ima najviše bodova.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Loše
  • Izvrstan
Najprodavaniji
780.400.737

Društvena igra CATAN (HR)

29900 kn  
780.400.526

Društvena igra DIXIT (HR)

23900 kn  
Nedavno pregledani proizvodi
780.111.781

Društvena igra AZUL - SUMMER PAVILION

35900 kn  
banner
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!