Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Digitalni fotoaparat SONY Alpha a7 III Body

Šifra: 020.301.183

Cijena:
2.059,99
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Poreč      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Split (Joker)      
Šibenik      
Varaždin      
Velika Gorica      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Ambienta      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Family Mall      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Proizvođač: SONY
Kataloški broj proizvođača: ILCE7M3B.CEC

SONY Mirrorless Camera Alpha a7 III

Snimite vrhunac većeg broja ključnih trenutaka pomoću modela a7 III tvrtke Sony s novim CMOS senzorom punog kadra s pozadinskim osvjetljenjem te drugim naprednim značajkama snimanja, brzim odzivom, jednostavnom upotrebom i pouzdanom izdržljivošću za različite potrebe snimanja.


Senzor punog kadra s pozadinskim osvjetljenjem od 24,2 MP

Exmor R™ CMOS senzor punog kadra od 35 mm odlikuje se rezolucijom od 24,2 MP, pozadinskim osvjetljenjem i dizajnom objektiva bez razmaka za iznimnu osjetljivost i dinamički opseg. Dva puta veća brzina očitavanja podataka postiže se putem bakrenih žica i sustava za ulaznu obradu LSI.


Posve poboljšani sustav za obradu slika

Kombinacija sustava za obradu slika nove generacije i novog senzora postiže poboljšanje kvalitete slike do 1,5 koraka. Širok raspon ISO osjetljivosti do ISO 51 200 je standard, a postiže se dinamički raspon od približno 15 koraka pri niskoj osjetljivosti. Nadograđena reprodukcija detalja i smanjenje šuma specifično za područje udruženi su radi blokiranja buke i održavanja osjećaja visoke rezolucije. Reprodukcija boja, posebno kože i prirode, znatno je poboljšana. a7 III podržava i 14-bitni RAW izlaz, čak i tijekom tihog/neprekidnog snimanja


Šire, brže, stabilnije performanse automatskog fokusiranja

Razvijen sustav za obradu slike i algoritmi za automatsko fokusiranje a9 fotoaparata optimizirani za a7 III poboljšavaju brzinu automatskog fokusiranja, preciznost i radne značajke praćenja. Automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza od 693 točaka i automatsko fokusiranje s prepoznavanjem kontrasta od 425 točaka pružaju široku pokrivenost velike gustoće. Do dva puta brže automatsko fokusiranje i preciznije AF praćenje omogućuju postizanje i zadržavanje fokusa na brzim, pokretnim objektima u nepredvidljivom kretanju. I a7 III pouzdano automatski fokusira do svjetline EV-3.


Automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza u žarišnoj ravnini podržava A-mount objektive

Automatsko fokusiranje s otkrivanjem faza može raditi čak i kada je A-mount objektiv montiran na a7 III putem adaptera LA-EA3. Automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza u 693 točaka na žarišnoj ravnini omogućuje široko područje pokrivenosti, brzi odgovor i visoke performanse praćenja.


Uvijek zadržite oko u fokusu

Eye AF sada podržava AF-C način rada s boljom preciznošću koja znatno poboljšava snimanje portreta te većom brzinom automatskog fokusiranja koje pojednostavnjuje snimanje portreta objekta u pokretu, čak i ako objekt gleda prema dolje i dalje od objektiva ili je osvijetljen straga, a lice mu je djelomično u mraku. a7 III podržava Eye AF za objektive A-mount koji su montirani pomoću adaptera.


Gumb AF-ON i višefunkcijski gumb

Novi gumb AF-ON aktivira automatsko fokusiranje bez sekvenci za fokusiranje koje se sastoje od pritiskanja gumba blende do pola, pa se možete bolje usredotočiti na otpuštanje gumba te trenutačno snimanje momenta. Višefunkcijski gumb omogućuje vam brzo i učinkovito prebacivanje točke fokusa. Možete intuitivno odabirati i prebacivati točke fokusa pa nećete propustiti sjajne prilike za snimanje pokretnih objekata.


Sveobuhvatna praktičnost AF-a

Osjetljivost praćenja AF-a prilikom snimanja može se prilagoditi u pet koraka za objekte koji se kreću izvan područja fokusiranja. Područja i točke automatskog fokusiranja ostaju isti ili se mijenjaju prilikom prebacivanja između vodoravnog i okomitog usmjerenja ovisno o situaciji snimanja. Registracija područja automatskog fokusiranja omogućuje memoriranje često korištenih postavki točaka fokusiranja i dodjelu prilagođenim gumbima radi brzog i jednostavnog pozivanja dodirom kad god je to potrebno.


Do 10 sl./s uz AF/AE praćenje

Uz novu jedinicu punjenja zatvarača i poboljšanja sustava za obradu slike, a7 III može neprekidno slikati i do 10 sl./s uz AF/AE praćenje (do 8 sl./s s minimalnim kašnjenjem prikaza u načinu rada pregleda neprekidnog snimanja uživo) za lako, stabilno snimanje čak i najaktivnijih subjekata. Snimite do približno 177 JPEG (standardnih) slika u punoj rezoluciji, 89 komprimiranih RAW slika ili 40 nekomprimiranih RAW slika u jednom neprekidnom nizu. Elektronički zatvarač omogućuje tiho snimanje bez vibracija prilikom slikanja u divljini i ostalim osjetljivim situacijama, kada čak i najmanji šum može značiti propuštanje idealne snimke.


Poboljšana operabilnost za neprekidno snimanje

Slike snimljene tijekom neprekidnog snimanja mogu se prikazati kao grupa, a takve se grupe mogu izbrisati ili zaštititi jednom brzom radnjom. Veći kapacitet neprekidnog snimanja i kompatibilnost s UHS-II medijima fotoaparatu znatno pojednostavnjuju zapisivanje podataka na memorijske kartice. Gumbom Fn i gumbom izbornika može se upravljati radi promjene postavko odmah nakon neprekidnog snimanja dok je zapisivanje podataka u tijeku.


Snimanje bez treperenja

Treperenje izazvano fluorescentnom rasvjetom i ostalim umjetnim osvjetljenjem automatski se prepoznaje te je zatvarač tako namješten da umanji njegov utjecaj na fotografiju. Time se potiskuju anomalije ekspozicije i boje na vrhu i dnu slika koje su snimljene pri većoj brzini zatvarača, kao i nedosljednosti ekspozicije i boje između kontinuiranih snimki, pa možete s većom sigurnošću slikati u zatvorenom.


Jasni, prirodni, realistični 4K videozapisi

4K videozapisi visoke rezolucije i punog kadra s očitavanjem svih piksela bez spajanja piksela koje sažima približno 2,4 puta količinu podataka koja je potrebna za 4K videozapise (QFHD: 3840 x 2160) stvara minimalne sekundarne otiske i šumove prilikom kompresije. Napredna obrada slike omogućuje snimanje 4K videozapisa punog kadra s izvanrednom kvalitetom slike u srednjem do visokom ISO rasponu, tako da najbolje iskoristite jedinstveni potencijal oblika 4K videozapisa u svakoj snimci. Ako je potrebno, može se odabrati i Super 35 mm, a ne način rada s punim kadrom.


Ispunjava širok raspon potreba u produkciji HDR videozapisa

Ispunjavajući širok raspon potreba za produkcijom HDR videozapisa, a7 III radi bolje fleksibilnosti prilikom preciznog ugađanja snimki pomoću gradacije u naknadnoj produkciji [1] nudi krivulje gama vrijednosti za Log3, kao i za S-Log2, te novi profil slike HLG (Hybrid Log-Gamma) za trenutačni HDR tijek rada. No nije vam potrebna gradacija boja da biste koristili trenutačnu reprodukciju visokokvalitetnih, živopisnih slika [2] bez prekrivenih sjenovitih područja ili prenaglašenih svijetlih dijelova na televizoru kompatibilnom za HDR (HLG).


Raznovrsne funkcije snimanja videozapisa

a7 III sadrži čitav niz funkcija koje olakšavaju tijekove rada profesionalnih snimatelja videozapisa, uključujući, između ostalih, čisti HDMI izlaz, vremenski kod / korisničke bitove (TC/UB), kontrolu snimanja, prikaz oznaka/postavki, funkciju zebre, usporene i ubrzane kretnje, simultano proxy snimanje videozapisa, izdvajanje i zasebnu pohranu fotografija iz videozapisa te funkciju pomoći prikaza game.


Poboljšani brzi hibridni AF za snimanje videozapisa

Učinkovita kombinacija automatskog fokusiranja s prepoznavanjem faza na žarišnoj duljini i automatskog fokusiranja s prepoznavanjem kontrasta precizno hvata brze pokretne objekte, a zatim ih besprijekorno prati tijekom snimanja. Pokrivenost automatskog fokusiranja za videozapise proteže se na područje koje je gotovo jednako široko kao i područje pokrivenost automatskim fokusiranjem za fotografije, pa kada se sustav automatskog fokusiranja fokusira na objekt videozapisa, fotoaparat ga prati ustrajno i mirno. Tri postavke brzine pogona automatskog fokusiranja omogućuju vam korištenje efekata sporog fokusiranja prilikom snimanja filmskih scena.


Moj izbornik i novo sučelje izbornika

My Menu omogućuje registraciju i raspoređivanje do 30 stavki izbornika redoslijedom učestalosti korištenja za trenutno ponovno pozivanje, a nekorištene je stavke moguće izbrisati ako je potrebno. Izbornik se može prilagoditi da bi odgovarao potrebama određenog snimanja. a7 III sadrži reorganizirane primarne izbornike radi jednostavnijeg pretraživanja s nazivima grupa i brojevima stranica pri vrhu zaslona.


Funkcija ocjenjivanja praktična je za sortiranje na mjestu

Moguće je primijeniti ocjene od 1 do 5 zvjezdica na fotografije te ih zadržati pri uvozu slika u aplikaciju PlayMemories Home ili u softverski paket Imaging Edge tvrtke Sony koji se pokreće na PC-ju. Ta funkcija i funkcija zaštite od slučajnog brisanja slika mogu se dodijeliti prilagođenom gumbu (C3 je po zadanom za zaštitu). Ocjene i zaštita mogu se primijeniti putem zaslona reprodukcije pregleda, pa se grupe kontinuiranih snimaka mogu pregledati, zaštititi i izbrisati dok ste na licu mjesta ili dok putujete.


Brza izmjena postavki

Postavke kamere mogu se registrirati (do dva u fotoaparatu i četiri na memorijskoj kartici) za brzi pristup putem kotačića za odabir. Prilagođenim tipkama (njih najviše 11) može se dodijeliti do 81 funkcije, pa se za fotografije, videozapise i reprodukciju mogu dodijeliti čak i skupovi prilagođenih funkcija. Funkcija učitavanja prilagođene postavke tijekom držanja praktična je za privremeno pozivanje postavki snimanja koje su dodijeljene prilagođenim gumbima dok se taj gumb drži.

XGA OLED Tru-Finder™ visoke rezolucije i visokog kontrasta

Uz visoku rezoluciju i kontrast te izvrsnu gradaciju i reprodukciju boja, kao prednosti OLED tražila, ovaj XGA OLED Tru-Finder s približno 2 359 000 točaka vjerno prikazuje slike uz jasnu vidljivost od kuta do kuta. Povećanje iznosi 0,78x (pribl. 38,5° dijagonalnog vidnog polja). Premaz ZEISS T* uvelike smanjuje ometajuću refleksiju na leći. Pokretanje je približno 40% brže od modela a7 II kada je fotoaparat uključen. Način prikaza moguće je postaviti na "High" (Visoko) radi snimanja preciznijih i prirodnijih detalja ” maksimalnim iskorištavanjem čitanja podataka pomoću senzora s 24,2 efektivna megapiksela.

LCD dodirni zaslon za jednostavno trenutačno rukovanje

LCD zaslon dijagonale 3,0 inča s 922 000 točaka nudi dodirne radnje te jasne, čiste, detaljne prikaze čak i na otvorenom. Koristite fokus na dodir da biste trenutačno fokusirali na mjestu gdje dodirujete zaslon i Touch Pad da biste okvir fokusa povlačili prstom po LCD zaslonu dok kroz tražilo pratite snimanje. Ovaj se LCD može nagnuti za 107° prema gore i 41° prema dolje radi fleksibilnog i praktičnog držanja fotoaparata te praćenja snimanja.


Stabilizacija slike po 5 osi s prednošću koju donosi brzina zatvarača u 5,0 koraka

Ovaj sveobuhvatni sustav kompenzira pet vrsta podrhtavanja fotoaparata zbog kojih dolazi do zamućenja slika: podrhtavanje u smjeru naginjanja/okretanja prilikom snimanja s većom žarišnom duljinom; podrhtavanje po osi X/Y pri snimanju krupnog plana (uključujući i makro), podrhtavanje uslijed ljuljanja prilikom snimanja fotografija noću i prilikom snimanja videozapisa. Učinkovito se postiže veća brzina zatvarača u 5,0 koraka, a7 III može u potpunosti iskoristiti mogućnost snimanja visoke kvalitete i performanse pregleda. Povrh toga, funkcionira uz A-mount objektive montirane putem adaptera, ali i uz E-mount objektive.


Veza na podatke o lokaciji putem značajke Bluetooth

Instalirajte aplikaciju Imaging Edge Mobile na mobitel ili tablet i uparite je s fotoaparatom da biste prikupljali podatke o lokaciji, spremali ih zajedno s fotografijama i mijenjali postavke datuma/vremena i lokacije na fotoaparatu.


Besprijekorno dijeljenje veze s PC-jem putem priključka USB 3.1 Gen 1

Priključak vrste USB Type-C™ koji podržava brzi USB 3.1 Gen 1 omogućuje daljinski prijenos velikih RAW datoteka na PC velikom brzinom, pa možete pregledati slike na PC-ju i nastaviti sa slikanjem bez zadrške. Ujedno, postavka prijenosa samo JPEG datoteka na PC omogućuje vam provjeru slika putem PC-ja čak i brže nakon kontinuiranog snimanja jer fotoaparat ne mora slati velike količine RAW podataka.


Dulji vijek trajanja baterije za dulje profesionalno snimanje

Radi produljenih razdoblja snimanja baterija fotoaparata NP-FZ100 ima približno 2,2 puta veći kapacitet baterije modela NP-FW50 koja omogućuje snimanje do približno 710 fotografija uz jedno potpuno punjenje i dodatnu dršku za okomito snimanje VG-C3EM koja može primiti dvije baterije. Priključci USB Type-C™ i multi/micro USB omogućuju napajanje fotoaparata pomoću vanjskih mobilnih baterija radi produljenog snimanja. Što je još praktičnije, pribor kao što je daljinski upravljač može se koristiti putem multi/micro USB priključka dok se fotoaparat puni putem USB Type-C™ priključka. Dodatni punjač baterija BC-QZ1 omogućuje brže punjenje od punjenja putem USB kabela.

Dvostruki utori kompatibilni s UHS-II karticama

Fotoaparat sadrži dva medijska utora za SD karticu (kompatibilno s UHS-II karticama radi brzog zapisivanja podataka) i SD karticu/Memory Stick, tim redoslijedom. Dvije kartice u utorima mogu se koristiti za istodobno snimanje ili prijenos podataka snimanja, razdvajanje RAW podataka iz JPEG podataka ili fotografija od filmova i kopiranje podataka s jedne kartice na drugu. Poklopac memorijske kartice može se zaključati radi onemogućivanja nenamjernog otvaranja.

Iznimno otporan i pouzdan u teškim uvjetima

a7 III pouzdano funkcionira u zahtjevnim okruženjima. Tijelo mu je ojačano perolakim, vrlo čvrstim gornjim poklopcem od legure magnezija, prednjim poklopcem i unutarnjim okvirom. Broj vijaka za montiranje objektiva povećan je na šest radi veće izdržljivosti. Glavni gumbi i kotačići su zaštićeni. Zaštita je prisutna na cijelom kućištu da bi se minimalizirao ulaz prašine i vlage.otvaranja.


Daljinsko upravljanje jednim dodirom i dijeljenje jednim dodirom

Pametni telefon ili tablet s funkcijom daljinskog upravljanja jednim dodirom može funkcionirati kao tražilo/daljinski upravljač. Uz dijeljenje jednim dodirom možete prenijeti fotografije/videozapise na svoj uređaj za potrebe SNS dijeljenja. Jednostavno instalirajte aplikaciju Imaging Edge Mobile putem Wi-Fi veze na Android uređaj s podrškom za NFC, a zatim dodirnite uređajem dodirnite fotoaparat da biste uspostavili vezu. Ako nemate NFC, upotrijebite kompatibilnost s QR kodovima da biste uparili uređaje.


Imaging Edge™ Daljinski, Preglednik i Uređivanje

Unaprijedite fotografiju uz aplikacije Imaging Edge za računala. Koristite značajku "Daljinski" za kontrolu i nadzor snimanja uživo putem PC-ja, "Preglednik" za brz pregled, ocjenu i odabir fotografija iz velikih biblioteka te "Uređivanje" za razvoj RAW podataka u vrhunske fotografije. Stvarajte kvalitetne slike iz Sonyjevih RAW datoteka i učinkovitije upravljajte produciranjem.


Podržava iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod podržava Final Cut Pro X i iMovie.


Capture One (za Sony)

Capture One Express (za Sony) besplatni je nagrađivani softver za uređivanje slika koji nudi razvijanje RAW slika fantastične kvalitete, jednostavno upravljanje slikovnim datotekama i bogate alate za uređivanje. Za dodatne alate za uređivanje i snimanje uz vezu s računalom možete kupiti Capture One Pro (za Sony).


Upravljanje vanjskom bljeskalicom iz fotoaparata

Ažuriranje softvera fotoaparata, bljeskalice i bežičnog radijskog upravljača dodaje funkciju postavke vanjske bljeskalice koja omogućuje konfiguriranje postavke pričvršćene bljeskalice ili bežičnog radijskog upravljača (prodaju se zasebno) iz fotoaparata. Postavke uključujući osvjetljenje, dostupne su putem izbornika fotoaparata, a promjene se prikazuju na zaslonu bljeskalice.
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Specifikacija proizvoda/artikla
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije
  • Loše
  • Izvrstan
Specifikacija proizvoda/artikla
Stanje Novo
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Nedavno pregledani proizvodi
020.301.183

Digitalni fotoaparat SONY Alpha a7 III Body

2.059,99
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!