Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Biciklističko računalo GARMIN Edge 520 Plus, GPS, pametne obavjesti

Šifra: 770.313.036

1.69000 kn
 
 
 

Kalkulator je informativnog karaktera.

Broj obroka ovisi o vrsti kreditne kartice i o tome plaćate li online ili u trgovini.

Za više informacija posjetite načine plaćanja.


Dostupnost: Dostupno Dostupnost u poslovnicama
dostupno na upit nedostupno
WEBSHOP      
Centralno Skladište      
Koprivnica      
Osijek      
Pula      
Rijeka      
Slavonski Brod      
Split      
Šibenik      
Varaždin      
Vinkovci      
Zadar      
Zagreb Dubrava      
Zagreb Trešnjevka      

Način plaćanja: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Amex
Jamstveni uvjeti: Jamstvo 24 mjeseca
Dostava: Isporuka po narudžbi 5-7 radnih dana
Proizvođač: GARMIN

Napredno, intuitivno biciklističko računalo s GPS-om za natjecanje i navigaciju

Odlikuje se naprednom navigacijom, uključujući nova upozorenja za bicikliste i prethodno učitanu Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje, za vožnju po prometnicama i van njih
Prethodno učitana funkcija Strava Live Segments omogućuje vam natjecanje u kojem možete mjeriti svaku sekundu utrke sa svojim ili tuđim najboljim rezultatom, kao i prikaz rezultata u stvarnom vremenu na zaslonu
Ostanite povezani1 s pomoću funkcija LiveTrack i GroupTrack2, pametnih obavijesti, slanjem poruka od biciklista do biciklista i ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgoda
Kada se koristi sa senzorom pulsa i senzorom snage, prati podatke o maksimalnom VO2 i vremenu oporavka za biciklizam
Kada se koristi s mjeračima snage Vector™, prati funkcionalni prag snage (FTP) i dinamiku bicikliranja
Trajanje baterije: do 15 sati3

Zahvaljujući uređaju Edge 520 Plus možete pametnije trenirati i otkriti nove rute. To biciklističko računalo sadržava naprednu navigaciju i već postavljene izazove, a da ne spominjemo svijetao zaslon u boji, učitanu funkciju Strava Live Segments i Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje. Bilo da istražujete nove rute ili dajete sve od sebe na utrci, Edge 520 Plus ima upravo ono što vam treba.
Napredna navigacija uz Garmin biciklističku kartu

U Edge 520 Plus prethodno je učitana Garmin biciklistička karta, a odlikuje se i navigacijom skretanje-po-skretanje i navigacijskim upozorenjima koja vas obavještavaju o nadolazećim oštrim zavojima. Ovo će vas pametno računalo osim toga naravno vratiti na rutu, ili na početak, ako s nje skrenete ili odlučite poći kući ranije.
Napredna navigacija uz Garmin biciklističku kartu
Slanje poruka od biciklista do biciklista

Nema potrebe da izvlačite telefon ili da se brinete o drugim biciklistima kad odmaknu od grupe ili za njom zaostanu. Funkcija slanja poruka od biciklista do biciklista omogućuje vam slanje prethodno napisanih poruka sa svog biciklističkog računala Edge 520 Plus na njihovo računalo1. Poručite prijateljima hoćete li ih sustići za nekoliko minuta ili da nastave bez vas. Ako vam se izbuši guma ili trebate pomoć, možete poslati poruku drugim biciklistima iz grupe koji su upareni putem funkcije GroupTrack, pa će vas oni moći pronaći.
Slanje poruka od biciklista do biciklista
Napredno praćenje performansi

Biciklističko računalo Edge 520 Plus kompatibilno je sa senzorima s tehnologijom ANT+®, uključujući senzore brzine i kadence i senzore pulsa. Za još više podataka o performansama, 520 Plus je kompatibilan s ANT+ mjeračima snage, uključujući Vector 3 (prodaje se odvojeno). Naš jedinstveni mjerač snage na pedali mjeri ukupnu snagu, balans lijevo/desno i kadencu. Za još bolji uvid u formu možete bilježiti podatke o dinamici bicikliranja, uključujući podatke o tome na koje mjesto na pedali tijekom okretanja pedale primjenjujete snagu.
Napredno praćenje performansi

Uz to, ako koristite senzor pulsa na prsima (prodaje se odvojeno), možete saznati mnoštvo fizioloških podataka. Saznajte koliki je vaš maksimalni VO2 specifičan za biciklizam i koristite savjetnika za oporavak koji analizira podatke i govori vam koliko biste trebali pričekati prije nego što krenete na sljedeću napornu vožnju. Ovaj povezani sustav koji čine senzori, dodatna oprema, biciklističko računalo i analiza podataka nakon utrke na online zajednici Garmin Connect™ omogućuje vam da pratite što se događa s vašim tijelom od utrke do utrke.
HRM
Prilagodite uređaj

Biciklističko računalo Edge 520 Plus jednostavno možete prilagoditi željenim besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz Connect IQ™ trgovine. Aplikacije kao što je AccuWeather MinuteCast daju vam do znanja kada će prestati kiša pa se možete odlučiti za odgovarajuće vrijeme za vožnju. Primajte povratne informacije u stvarnom vremenu zahvaljujući aplikaciji MPA and Power tvrtke Xert uz koju možete vidjeti prekoračujete li maksimalnu snagu koja vam je na raspolaganju. Brojna podatkovna polja koja se mogu konfigurirati prikazuju vaše omiljene statističke podatke na jednom lako čitljivom zaslonu.
Prilagodite uređaj
Jednostavna i bezbrižna vožnja

Edge 520 Plus kompatibilan je s našom linijom Varia™ uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle. Uparivanjem tih uređaja sa svojim biciklističkim računalom Edge možete dobivati upozorenja o nadolazećim automobilima izravno na zaslon uređaja Edge i pomoći vozačima da vas lakše uoče. Zahvaljujući funkciji LiveTrack možete omogućiti prijateljima i obitelji da prate vašu lokaciju u stvarnom vremenu ili s pomoću funkcije GroupTrack2 možete pratiti svoje prijatelje vozače, a omogućiti i njima da prate vas, ako se razdvojite. Osim toga, Edge 520 Plus sadrži ugrađenu funkciju za prepoznavanje nezgoda koja vašu lokaciju automatski šalje kontaktu u hitnim slučajevima ako se nađete u teškoćama.
Jednostavna i bezbrižna vožnja
Pomičite svoje granice uz Strava Live Segments

Garmin i Strava donose vam još više načina na koje možete testirati svoje granice. I dalje ćete dobivati upozorenja za početak i kraj segmenta, a moći ćete se i virtualno natjecati s vlastitim osobnim rekordom i prijateljima koji upotrebljavaju funkciju Strava te s njima uspoređivati rezultate iz sekunde u sekundu. No sada ćete također moći usporediti svoj trenutni rezultat s osobnim rekordom, svojim nedavnim rezultatima i osobnim rekordima svojih prijatelja. Kao šećer na kraju, prethodno učitana aplikacija Strava Routes iz Connect IQ trgovine omogućuje bežično slanje ruta označenih zvjezdicom na Edge biciklističko računalo pa omiljenim Strava segmentima istovremeno možete navigirati te se u njima natjecati.
Pomičite svoje granice uz Strava Live Segments
Personalizirani plan snage za dan utrke uz aplikaciju Best Bike Split

Prethodno učitana aplikacija Best Bike Split daje vam uvid u utjecaj promjene težine, snage i otpora zraka na ciljano vrijeme utrke i izrađuje savršen plan snage za dan utrke. Uz aplikaciju Best Bike Split Race Sync, vaš će vas plan snage za dan utrke voditi do najboljeg ukupnog vremena utrke. Jednostavno povežite račun aplikacije Best Bike Split sa svojim uređajem Edge 520 Plus i svi trenutni planovi utrke bit će vam nadohvat ruke. Već danas izradite račun aplikacije Best Bike Split.
Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks

Uz aplikaciju TrainingPeaks iz Connect IQ trgovine samo trebate uključiti biciklističko računalo Edge 520 Plus i na svakoj ćete vožnji sa sobom imati vježbanje isplanirano za taj dan. Uz ovu prethodno učitanu aplikaciju, vaše se vježbanje za taj dan prenosi izravno na Edge uređaj. Uređaj vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala. Nakon što završite s vježbanjem, sinkronizirajte ga s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu vježbanja i izmjerili napredak prema svojem cilju. Izradite besplatan TrainingPeaks račun i krenite s besplatnim planom treniranja.
Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks
Aplikacija Trailforks

Putem aplikacije Trailforks možete preuzeti karte za staze koje možete izvanmrežno upotrebljavati tijekom vožnje. Uz staze iz više od 80 zemalja, Trailforks karte uključuju topografske informacije, točke interesa, popularne rute, uvjete na stazi, fotografije, videozapise i još mnogo toga. Gdje god se vozili, imat ćete pristup najboljim i najnovijim informacijama tako da možete planirati svoju vožnju, otkriti nove staze i podići svoje iskustvo vožnje na novu razinu. Sada, kada su te funkcije integrirane u Garmin Edge, na svojem upravljaču imat ćete pristup najboljim Trailforks stazama.

Općenito
Dimenzije49,0 x 73,0 x 21,0 mm
Veličina zaslona, Š x V35,0 x 47,0 mm; dijagonala 5,84 cm (2,3 inča)
Rezolucija zaslona, Š x V200 x 265 piksela
Težina62,5 g
Baterijapunjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterijedo 15 sati
VodootporanDa (IPX7)
Zaslon u boji
Prijemnik visoke osjetljivosti
Karte i memorija
Mogućnost dodavanja karti
Osnovna karta
Međutočke/favoriti/lokacije200
Rute100
Povijestdo 200 sati
Senzori
Omogućen GPS
GLONASS
Barometarski visinomjer
Svakodnevne pametne funkcije
Pametne obavijesti
Upravljanje VIRB® kamerom
Funkcije za trening, planiranje i analizu
Prilagodljivi zaslon(i)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine)
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora)
Napredno vježbanje
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga)
Procjena maksimalne vrijednosti VO2
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom)
Automatsko pomicanje
Funkcije za biciklizam
Staze
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj)
Garmin biciklistička karta (rutabilna biciklistička karta ulica)
Kompatibilan s Vector™ uređajima
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača)Da (bilježi podatke približno 1 put u sekundi)
Garmin Connect™
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na Garmin Connect)
Dodatno
Dodatno

Upozorenja (aktiviranje alarma kada dostignete cilj vremena, udaljenosti, pulsa, kalorija): da
Kompatibilnost s Varia™ radarima i svjetlima za bicikle: da
LiveTrack: da
Napredna analiza izvedbe i snage, uključujući novu funkciju vremena u zoni, praćenje FTP-a, VO2 i vrijeme oporavka za biciklizam i dinamiku bicikliranja
Profil trenažera za prikaz i upravljanje podacima kompatibilnog Turbo trenažera
Kompatibilnost sa segmentima na uređaju za dinamično i uzbudljivo nadmetanje u vožnji
Radna temperatura: -20 °C do +55 °C
Povezane funkcije putem pametnog telefona: da
Povezanost s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Shimano Di2: da
Meteorološka upozorenja: da
NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.

Napišite vlastitu recenziju
  • Loše
  • Izvrstan
Najprodavaniji
770.313.006

Ciklokompjuter LONGUS Bin10

13900 kn  
770.701.061

Senzor za brzinu i kadencu GARMIN set

56000 kn  
770.313.033

Biciklističko računalo GARMIN Edge 130

1.19900 kn  
Nedavno pregledani proizvodi
banner
Proizvođači

Odaberite proizvođača

Links novosti!