Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Links@Home

 

Najnovija u nizu usluga tvrtke Links kreirana je zbog poboljšanja kvalitete ponude u vrlo zahtjevnom segmentu IT tržišta – usluge na terenu, u vašem domu − Home usluge.

Muči vas rad vašeg računala? Neispravno je? Imate problema s računalnim virusima ili internetom? Imate problema s igrama? Nemate vremena nositi računalo na drugi kraj grada i čekati da se problem riješi? Vašim brigama je kraj - Links@Home dolazi direktno do vas s brzim i efikasnim rješenjima.

 

 

Nudimo dijagnostiku problema na licu mjesta. Šaljemo servisere računala s višegodišnjim iskustvom te nema potrebe da napuštate dom. Ako problem nije riješen u kratkom vremenu, izdajemo vam zamjensko računalo koje možete koristiti dok vaše ne bude popravljeno.

Profesionalni tim servisa pristupa svakom problemu s posebnom pažnjom, prioritet su nam kvaliteta odrađenog posla i zadovoljstvo korisnika. Osiguravamo backup bitnih podataka na licu mjesta te njihovo sigurno pohranjivanje za vrijeme trajanja servisa. Dijagnostika se obavlja profesionalnom dijagnostičkom opremom kroz niz servisnih procedura koje pokrivaju sve aspekte djelovanja određene komponente, kako bismo što točnije i brže utvrdili problem. Jamčimo vam najkraći mogući period bez vašeg računala, proces servisiranja maksimalno je optimiziran. Nastojimo riješiti probleme i otkloniti kvarove, što je brže moguće, imajući na umu da svaki korisnik računala želi kvalitetno i dugoročno rješenje.

 

 

Links@Home usluge u svim Links poslovnicama!

 

 Tečaj €/kn: 7,53450