Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS ZenFone 3 Max

Radite cijeli dan i igrate se cijelu noć. Može li vaš pametni telefon pratiti taj tempo? Baterija od 4100mAh koju Max ima traje cijeli radni dan i dugo u noć. Radite i igrajte se uz Zenfone Max na vašoj strani.
 
 
Cijeli dan korištenja bez ponovnog punjenja!
 
Zenfone 3 Max je 5.2'' telefon koji eliminira brigu o trajanju baterije, sa dovoljno snage da izdrži cijeli radni dan, pa čak i dulje!. Sa svojom baterijom visokog kapaciteta od 4100mAh Zenfone Max 3 je nezaustavljiv, uz vrijeme pripravnosti koji traje do 30 dana. Mi svi trebamo više vremena za razgovor, igru i gledanje sadržaja bez da ostanemo bez energije. Mi svi trebamo ZenFone 3 Max.
Vaša banka energije, gdje god da krenete
 
Baterija ZenFone 3 Max od 4100mAh ima dovoljno kapaciteta da može poslužiti još kao power bank za punjenje drugih uređaja. Tako da ne morate brinuti ako vaši drugi uređaji ostanu bez baterije: samo ih spojite na ZenFone 3 Max i napunite ih do vrha!
 
Energija koja ide još i dalje
 
Nikada ne možete imati dovoljno dugo trajanje baterije – i zbog toga ZenFone 3 Max ima dvije briljantne tehnologije za produljenje vijeka trajanja baterije. Načini iznimne uštede su konfigurirani da maksimiziraju svaki miliamper i kada su upaljeni mogu produljiti vrijeme pripravnosti za dodatnih 36 sati – čak i kada je baterija na svega 10%.
 
 
Premium dizajn koji je kao stvoren za vaš dlan
 
ZenFone 3 Max je utjelovljenje vrijednosti industrijskog dizajna, on spaja prekrasnu estetiku sa beskompromisnom kvalitetom izrade kako bi stvorio izvanredno korisničko iskustvo. Blago zakrivljeni stražnji poklopac je kao stvoren za vaš dlan. Uzeli smo u obzir svaki aspekt dizajna ZenFone 3 Max-a, od balansirane pozicije zaslona do preciznog postavljanja vijaka na dnu uređaja.
Prekrasan zaslon
 
Zenfone 3 Max ima prekrasan 5.2'' IPS zaslon visoke rezolucije. Svjetlina ekrana iznosi 400nit-a tako da ćete bez problema gledati u njega i pod direktnim svjetlom. Nalazili se unutra ili van, sve što gledate na zaslonu Zen Fone 3 Max-a je kristalno čisto. A uz 2.25mm tanak rub zaslona i 75% screen-to-body omjera gledanje u zaslon je čisti užitak.
 
 
Čitač otiska prsta koji je mnogo više od toga
 
Čitač otiska prsta na ZenFone 3 Max-u je savršeno pozicioniran za način na koji držite vaš telefon. Otključava ZenFone 3 Max u djeliću sekunde, a to nije sve što možete s njime. Pređite vrhom prsta preko senzora kako bi otvorili selfie kameru i samo ga dodirnite vrhom prsta kako bi fotografirali. To je kao da imate još jednu tipku za fotografiranje, točno tamo gdje je trebate.
 
Savršene fotografije
 
ZenFone 3 Max ima PixelMaster kameru koja slika prelepe slike visoke rezolucije bez kašnjenja okidača. Kamera od 13 MP koja je okrenuta pozadi, pravi izvanredne slike, a prednja kamera od 5 MP pravi oštre selfije i omogućava jasna video ćaskanja.
 
Nikad ne propustite trenutak
 
PixelMaster ima moćne načine za fotografiranje kako bi uhvatili svaki dragocjen trenutak. Vodeći HDR mod u industriji omogućava vam da vidite čisto usprkos sjenama. Ovo proširuje dinamični doseg 4 puta i povećava svjetlinu do 400%. Super Resolution hvata nekoliko fotografija u isto vrijeme i spaja u jednu fotografiju od 52MP. Low Light mod hvata čiste i svijetle fotografije, čak i u uvjetima gdje je malo svijetla.
Novo sučelje sa dodatnom inteligencijom
 
Nevjerojatni hardverski zahtjevi, spektakularan software – to bi bio ZenUI 3.0. Sučelje ZenFone-a , za razliku od standardnog, je poboljšano na 1000 jedinstvenih načina i njegova posljednja verzija uključuje nove ideje kako bi osvježili izgled, poboljšali produktivnost i učinili svakodnevan život malo zabavnijim. ZenUI 3.0 nije samo sučelje, to je najbolji prijatelj koji vas prati svugdje.