Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Zašto mladi vole Speedlink proizvode?

Speedlink je jedan od vodećih europskih brandova informatičke opreme za igre i zabavu. Tajna njihovog uspjeha leži u prilagođavanju trendovima i praćenju inovacija na području tehnologije.

Speedlinkovi proizvodi se čine idealan poklon za djecu i mlade. Links je iz tog razloga odlučio darivati kupce njihovim proizvodima u ovotjednim nagradnim igrama. Njihov asortiman također može biti prigodan i kao poklon za Valentinovo.

ZVUČNICI I SLUŠALICE:

U Linksovoj trenutnoj ponudi pronaći će te njihove slušalice i zvučnike s vrlo prihvatljivim cijenama. Slušalice i zvučnici su estetski više nego atraktivni. Speedlink je vodio računa i o ergonomiji što se tiče izrade slušalica. Moguće ih je spojiti na PC, Xbox ili Playstation, ovisno o modelu. Ljubitelji intezivnog bass zvuka zasigurno će uživati. Bežični Speedlink Snappy zvučnici imaju domet do 10 metara i dobro će poslužit svrsi ukoliko nemate dovoljno mjesta na Vašem stolu jer su manjih dimenzija ali privlačnog dizajna.

MIŠEVI I TIPKOVNICE:

Prilagođenost ljubiteljima videoigara rezultirala je izradom posebnih tipkovnica i miševa za gamere. Primjerice, Parthica Core Gaming tipkovnica koju djelimo na našoj nagradnoj igri ima mogućnost podešavanja atraktivnog osvjetljenja tipki u bojama (crvena, plava i ljubičasta) što dodatno stvara bolju atmosferu za vrijeme igranja. Moguće je optimizirati preciznost, osjetljivost i udobnost prema vlasititim željama i potrebama. Speedlinkov Decus Gaming miš, koji također djelimo u nagradnoj igri, posjeduje 7 tipki za programiranje funkcija, osvjetljenje u čak 6 boja i laserski senzor od 5000 dpi.

 IGRAĆE KONZOLE:

Tu je izbor između bežičnih i žičanih joysticka. Svaki Speedlink gamepad krasi dizajn i ergonomija, no ovisno o modelu varira broj funkcija. Bežični gamepadovi traju i do 10 h neprestanog igranja do novog punjenja. Tu su i omiljene funkcije vibracije i Turbo Fire funkcija. Upravo te karakteristike posjeduje Speed-link Torid bežični gamepad koji možete osvojiti u našoj prvoj nagradnoj pitalici.

Sudjelujte ovaj mjesec ponedjeljakom, srijedom i petkom u Speedlink nagradnim pitalicama na našoj Facebook stranici i osvojite Speedlinkove proizvode koji će Vam uljepšati vašu zabavu.