Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Wolt express delivery

 

Odaberi Wolt express delivery i već danas uživaj u vrhunskim proizvodima iz našeg asortimana!

 

 

Kako bi poboljšali usluge i pružili kupcima još bolje iskustvo kupovine na našem web-u, udružili smo snage s Wolt-om  te sada s ponosom možemo predstaviti još jedan način dostave, Wolt express delivery

Wolt express delivery dostupan je u čak 12 gradova u kojima se nalaze Links poslovnice i omogućuje ti brzu i pouzdanu dostavu proizvoda iz našeg asortimana. 

 

Kako odabrati Wolt dostavu za svoje narudžbe?

Cijeli proces je vrlo jednostavan! Pri kreiranju narudžbe potrebno je samo odabrati Wolt Drive opciju kao način dostave na tvoju adresu.

Koja je cijena Wolt express delivery usluge?

Cijena Wolt dostave iznosi 15,00 € (113,02 kn) neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe.

Koje narudžbe se dostavljaju putem Wolt-a?

Dostava će se vršiti isti dan za sve narudžbe zaprimljene do 15h od ponedjeljka do petka te narudžbe zaprimljene subotom do 12h. Narudžbe zaprimljene nedjeljom ili blagdanom bit će isporučene prvi radni dan.

Putem Wolt-a vršimo dostavu narudžbi do težine 20kg s proizvodima za koje je roba raspoloživa u tom gradu. Ukoliko jedan od tvojih odabranih proizvoda u košarici nije dostupan to će pisati na checkout-u.

Jesam li u zoni Wolt dostave?

Wolt brza dostava moguća je na području Zagreba, Velike Gorice, Varaždina, Koprivnice, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca, Rijeke, Pule, Zadra, Splita i Šibenika unutar zone koja je prikazana na mapi ispod:

Trebam li imati Wolt aplikaciju kako bi mogao naručiti Wolt dostavu?

Ne trebaš imati Wolt aplikaciju, Wolt express delivery dostupan je svim Links korisnicima koji su unutar dostavne zone.

Mogu li utjecati na Wolt vrijeme dostave?

Nažalost, ne možeš utjecati na vrijeme dostave. Dostavu možeš očekivati tijekom istog dana nakon što dobiješ potvrdu od Links-a da je tvoja narudžba prihvaćena. Dostava će se vršiti isti dan za sve narudžbe zaprimljene do 15h od ponedjeljka do petka te narudžbe zaprimljene subotom do 12h. 

Hoće li mi narudžba biti ostavljena ispred vrata ili predana na ruke?

Wolt dostavljač će ti predati narudžbu na ruke kako bi osigurao da sigurno dobiješ željene proizvode iz našeg asortimana.

 

Uživaj u kupnji, brzoj dostavi i korištenju vrhunskih proizvoda koje možeš pronaći na našem webu!

 

 Tečaj €/kn: 7,53450