Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija – Zvučnici LOGITECH Z623 (29.-30.07.2017.)

Zaljubljenicima kvalitetnog zvuka i multimedije donosimo veliku priliku za ovaj vikend, zvučnike Logitech Z623!

O Logitech-ovim Z623 zvučnicima pročitat će te sve najbolje jer je riječ zvučnicima s prestižnim THX certifikatom koji se dodijeljuje samo proizvodima sa zavidnom kvalitetom zvuka i proizvodima koji poštivaju zahtjevne standarde reprodukcije zvuka. Testiranje za THX certifikat se obavlja već u ranoj fazi razvijanja proizvoda, pa je na taj način proizvod urađen po THX zahtjevima i propisima. To kupcima jamči kvalitetu izrade, zvuka i dizajna.

Osnovni cilj Z623 zvučnika je svestranost za razne multimedijske sadržaje. Ambijentalan zvuk je bitna karakteristika ovih zvučnika koja korisniku omogućuje pravi doživljaj prilikom gledanja filmova, slušanja raznih žanrova glazbe ili igranja video igara jer korisnik slušajući dobije poseban osjećaj.

Današnja glazbena produkcija pjesama, filmova i igara poštiva visoke standarde pa će te sa slabijim zvučnicima biti bitno uskraćeni za puni doživljaj i atmosferu. Tu je rješenje Logitech Z623 kojima je cilj omogućiti slušateljima atmosferu kakvu zaslužuju.

Iskoristite ovaj vikend za kupnju Logitech Z623 zvučnika i nakon toga se jednostavno opustite i uživajte!

 

Akcija vrijedi isključivo za maloprodajne kupce i traje od SUBOTE 29.7.. do NEDJELJE 30.7. ili do isteka zaliha! 
Moguće je rezervirati ili kupiti artikle samo u količinama za osobnu potrebu.