Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija - sportska digitalna kamera GoPro HD (15.-17.4.)

 

GoPro HD Hero+ je sportska digitalna kamera za avanturiste. Proljeće je idealno vrijeme za fotografiranja i snimanja prirode i događaja.

Snimaj u pokretu i u velikoj rezoluciji. Fotografiraj u rezoluciji od 8 megapiksela te brzo i jednostavno podijeli svoj sadržaj na Facebook, Instagram i Twitter jednostavnim spajanjem putem Bluetootha.

Uključi Auto Low Light mode kada si između svjetlog i tamnog okruženja te prepusti kameri automatsko prilagođavanje svjetlosti.

Kamera je vodootporna pa možeš roniti bez brige do 10 metara. 

Inteligentna potrošnja baterije koja troši energiju jedino za vrijeme snimanja omogućuje dugo trajanje pa možeš snimati cijeli dan bez brige.

Podijeli svoj avanturistički svijet s drugima koristeći GoPro sportsku digitalnu kameru koja je ovaj vikend na posebnoj akciji!

 AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 15.04. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 17.04. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE.