Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Eksplozija dobrog zvuka na vikend akciji (27.-29.1.)

Iznimno popularni i cjenjeni Logitech Z906 5.1 zvučnici s 500W RMS snage koji pružaju fantastične zvučne efekte prilikom gledanja filmova i igranja igara - ovog vikenda na eksplozivnom sniženju za čak 600 kn - neka ti ostanu u džepu, trebat će ti ;)

O ZVUČNICIMA:

Za potpuni doživljaj gledanja filmova, slušanja glazbe ili igranja videoigara potreban je dobar zvuk. Predstavljamo Logitech Z906 zvučnike s THX certifikatom koji jamči vrlo visoke standarde reprodukcije zvuka. Zvučnici su prošli preko 400 zahtjevnih provjera kako bi zadovoljili uvjete kvalitete, snage i raspona frekvencije pa je rezultat čist, ugodan i ambijentalan zvuk. Zvučnike krasi atraktivan i kvalitetan dizajn te praktičnost za smještaj i korištenje. Kompatibilni su s računalima, televizorima, Blu-Ray i DVD komponentama, igraćim konzolama i ostalim uređajima koji posjeduju digitalni optički ili koaksijalni kabel te RCA priključke Blu-Ray i DVD komponentama. 

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 27.1. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 29.1. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE