Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Vikend akcija - Laptop Lenovo IdeaPad 100 (20.-22.1.)

I bez vikend akcije imamo najbolju cijenu u Hrvatskoj, ali ćemo samo ovaj vikend Lenovo IdeaPad 100 80QQ0051SC sniziti za skoro dodatnih 12%!

Ovaj prijenosnik s tankim i elegantnim dizajnom je kao stvoren za tvoje osnovne potrebe, baziran na Intel Pentium procesoru i GeForce 920M grafici te s velikim prostorom za pohranu podataka (1TB)!

Bilo da surfaš Internetom, obrađuješ tekst, vodiš statistike ili pohranjuješ veliku količinu filmova i fotografija, ovaj prijenosnik će biti tvoj vjerni prijatelj! 

Akciju možeš iskoristiti tako da za vikend prijenosnik kupiš u nekoj od Links poslovnica ili naručiš online uz besplatnu dostavu na kućna vrata, a plaćaš kako želiš, jer je cijena jednaka za sve vrste plaćanja!

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 20.1. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 22.1. U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE