Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Upoznajte savršenog - Logitech MX Anywhere 3

 

Već u startu možemo zaključiti - isplatilo se čekati tri godine na nasljednika modela Anywhere 2. Najnoviji kompaktni miš Logitech Anywhere 3 donosi superiorne tehničke performanse uz zavodljiv dizajn dostupan u tri atraktivne boje.

 

Anywhere? Da, baš svugdje!

Kao što i samo ime sugerira, ovaj miš dizajniran je za najvišu moguću razinu prenosivosti i svestranosti. Usudili bismo se reći da je Anywhere 3 umanjena verzija (34,4 mm x 65 mm x 100,5 mm) jednog od najsuperiornijih miševa trenutno dostupnih na tržištu, a riječ je, naravno, o mišu Logitech Master 3.

 

 

Osvježeni dizajn uključuje MagSpeed ​​kotačić za skrolanje, koji jednim pokretom prsta može projuriti kroz i do 1000 linija Excel tablice. Zaista impresivno i vrlo korisno. Pritom ne morate misliti na to kakva će vam biti podloga biti u trenutku dok obavljate posao ili ležerno pretražujete internet. Naime, kao što je to bio slučaj i s prethodnim modelom, Anywhere 3 utjelovljuje Darkfield tehnologiju senzora, koja omogućuje rad mišem na doslovce bilo kojoj podlozi. Bez obzira radili na sjajnoj kuhinjskoj plohi, pred televizorom na tepihu, sjajnom uredskom stolu ili staklenom blagovaonskom stolu, miš ćete moći koristiti bez problema s praćenjem. A zahvaljujući masi od samo 99 grama, ni dugotrajno korištenje neće predstavljati napor za vaše šake i ruke.

 

Poveziv i svestran

Anywhere 3 dolazi s USB prijamnikom koji se priključuje na računalo kako bi se postupak uparivanja olakšao. No može se povezati koristeći Bluetooth tehnologiju. Na dnu miša nalazi se mali gumb za prebacivanje između tri uparena uređaja, što rad na više računala i platformi sada čini nevjerojatno laganim. Anywhere 3 će raditi sa gotovo svakom platformom, uključujući Windows 10, macOS, ChromeOS, Linux i iPadOS. Razlika između standardnog MX Anywhere 3 i verzije za Mac je u tome što potonjem nedostaje USB prijamnik i oslanja se isključivo na Bluetooth.

 

 

 Više mogućnosti i više opcija kroz softver Options

Koristeći Logitechov softver Options možete kontrolirati stvari poput brzine pokazivača i količine sile potrebne za brzo pomicanje te možete prilagoditi gumbe za određene aplikacije. Anywhere 3 zaista je svestran pa tako možete postaviti dvije bočne tipke za isključivanje ili uključivanje zvuka tijekom Zoom poziva ili ići naprijed i natrag koristeći preglednik Edge.

 

 

Vijek baterije

Obzirom da je miš tek nekoliko dana na tržištu, morat ćete nam vjerovati na riječ kada kažemo da Logitech tvrdi da Anywhere 3 ima vijek trajanja baterije do 70 dana, ovisno o korištenju.

 

Prenosiv, svestran i atraktivan

Kako bi se maksimalno prilagodio široj publici koja njeguje personalizirani stil, miš dolazi u tri atraktivne boje – grafitnoj, blijedo sivoj i roza boji.