Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Život je jednostavniji uz iPhone.

 

Ugrabi svoj. Sad. Prije svih.

 

Dok će Ameri u petak 20.09. tek stati u red za novi iPhone, Hrvati će ga od 08:00 već moći naći na policama Linksa.

 

Raznobojan. Snažan. Neophodan.

Doživi stvarne boje na svojim fotografijama, videozapisima i videoigrama na 6,1-inčnom zaslonu Liquid Retina i oduševi se novim, izvanrednim, bojama svog iPhonea.

Novi sustav dvostruke kamere.

Snimaj 4K videozapise, predivne portrete i zadivljujuće krajolike s potpuno novim sustavom dvostruke kamere. Snimi najbolje fotografije čak i pri slaboj osvijetljenosti pomoću noćnog načina rada. 

Snaga koja će potrajati čitav dan.

Čini više, a puni manje zahvaljujući cjelodnevnom trajanju baterije. I manje se brini zahvaljujući otpornosti na vodu do 2 metra dubine u trajanju do 30 minuta.

 

 

Pro kamere. Pro display. Pro performanse.

 

 

Više snage. Dulje trajanje baterije.

Iskoristite do pet sati dulje trajanje baterije uz iPhone Pro Max, i do četiri sata uz iPhone Pro. Brzo punjenje je podržano uz uključeni 18W punjač. A13 Bionic s Neural Engine tehnologijom je najbrži čip u smartphoneu.

Video najviše kvalitete u smartphoneu.

Snimajte 4K videozapise s proširenim dinamičkim rasponom pri 60 sličica u sekundi. Četiri puta veći kadar. Uređujte s novim alatima za rotaciju, izrezivanje i filtere.

Privatnost je ugrađena.

Face ID je najsigurniji način otključavanja smartphonea. Ne sprema niti dijeli vašu fotografiju. Uz iPhone je vaša privatnost na prvom mjestu.

 

Pronađi svoj proizvod ispod i isprobaj ga prije svih!