Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pročitajte sve o E-cigaretama

Elektronska cigareta je proizvod namijenjen pušačima, a posebno onima s ciljem odvikavanja i prestanka pušenja.

U odnosu na duhansku cigaretu, ovaj proizvod ima mnogo prednosti. Konzumiranje elektronske cigarete znatno manje šteti zdravlju od duhanske, nema za posljedicu pasivno pušenje te je dopušteno na mjestima gdje je zabranjeno pušenje. Elektronska cigareta ne stvara neugodan miris i zadah iz usta. Također ne stvara pojavu pepela i prašine. Za njeno paljenje nije potreban upaljač.

Od štetnih sastojaka sadrži samo nikotin, i to u znatno manjoj mjeri od duhanske cigarete. Prilikom pušenja e-cigarete udiše se para koja uz nikotin sadrži aromu i propilen glikol koji nema štetnog utjecaja. Osim toga, propilen glikol uništava štetne bakterije i viruse te tako štiti od potencijalne prehlade, gripe ili viroze. Moguće je birati više vrsta okusa i aroma.

Prije korištenja je potrebno napuniti bateriju pomoću USB punjača koji se zašarafljen na bateriju priključuje u izvor napajanja. Cigareta ili punjač sadrže indikator napunjenosti baterije u obliku LED lampice. Spremnik (tankovi ili reffili - ovisno o modelu cigarete) predstavljaju dio cigarete koji se puni e-tekućinom i zašarafljuje na e-cigaretu prije upotrebe. Prilikom uvlačenja, raspršivač  povezan sa spremnikom se grije i na taj način stvara paru.

Konzumiranjem elektronskih cigareta uštedjet će te i preko 50 % u odnosu na pušenje duhanskih cigareta. Užitak je sličan, a zdravstveno stanje će se bitno popraviti.

Provjerite našu raznovrsnu ponudu e-cigareta, tekućina i ostale opreme!