Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Stigao je PRVI FPV DJI dron! 🆕

 

Oduvijek imaš želju sudjelovati u trci s dronovima?

 

Sad si na pragu da se to ispuni uz prvi DJI FPV dron. Utrke dronovima su svakako jedan od najuzbudljivijih novih sportova - nevjerojatna brzina, testiranje vještina i talenta uz zdravu dozu inovacije. Zamisli osjećaj kao da sjediš u pravom dronu i ostvari ga!

 

 

DJI FPV dron nije zamišljen kao konkurentni FPV dron za utrke, već kao FPV dron koji će pružiti to uzbuđenje, izbjegavajući veći dio tehničkog učenja koje predstavlja dosta veliku za mnoge zainteresirane za svijet FPV-a. Sada je sve moguće. Budi dio ovog nevjerojatnog iskustva. 

 

 

VIDEO MOGUĆNOSTI

Postoje dvije vrste videozapisa. Onaj koji vide zaštitne naočale i drugi koji se snima. Kamera ima širok kut gledanja od 142°. HD Digital FPV pruža prikaz u stvarnom vremenu gotovo bez latencija.

FPV naočale primaju HD video prijenos do 810P pri 60 FPS u visokokvalitetnom načinu. DJI FPV dron koristi 12MP/2.3 CMOS senzor koji snima 4K pri 60 FPS-a. Maksimalna brzina prijenosa je 15 MB/s na H.264 ili H.265 kodeku. Također postoji opcija i za FHD 1080p/120 FPS.

 

 

KONTROLA LETA

 

Postoje 2 načina upravljanja, a to su "normalni" i "sportski".


Normalan način zasnovan je na GPS-u koji olakšava upravljanje bespilotnom letjelicom (maksimalna brzina 50km/h).


Sportski način ovdje je za bolje FPV iskustvo. Ovaj način povećava maksimalnu brzinu leta na 90km/h i udvostručuje brzinu uspona te spuštanja. Također, može se onemogućiti ograničenje leta za potpuni ručni način rada, ali to je namijenjeno za iskusne pilote i za stvarno FPV iskustvo.

 

 

SIGURNOST

Ključ FPV dronova je sigurnost – koja je iznimno bitna zbog opasnih dijelova opreme, brzine i osjetljivosti upravljanja. Sigurnosne značajke poput osvjetljenja, pametnog povratka kući, vraćanje nakon slabog kapaciteta baterije i senzora za izbjegavanje prepreka prema naprijed i dolje. Čak postoji i "tipka za paniku" te kada se aktivira dron prelazi u puni način stabilizacije i statično lebdi.

Potraži ga u Linksu i otkrij sve mogućnosti koje ti pruža!