Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Samsung Galaxy S8 - dostupan u Linksu

Zaslon bez granica

Galaxy S8 ima prvi Infinity Screen na svijetu. Zaslon se proteže od ruba do ruba, pružajući najveći ekran u najmanjem prostoru, čime dobivate samo sadržaj, bez okvira. To je najveći, najimpresivniji zaslon na mobilnom uređaju ove veličine. I možete ga s lakoćom držati u jednoj ruci.

 

 

Najbolja kamera, sada još pametnija

Još jasnije, oštrije, detaljnije slike sa Samsungovom najboljom kamerom, za briljantne fotografije u bilo kojem osvjetljenju, s tehnologijom dvostrukog piksela.

 

Snaga - Super brz, čak i po kiši

Galaxy S8 i S8+ telefone pokreće novi samsungov Exynos procesor, koji je prvi 10nm procesor na svijetu, koji je brz, moćan i energetski učinkovit. Uz samu procesorsku snagu tu je i mogućnost proširenja memorije do 256GB, a IP68 certifikat jamči da će vaši podatci biti sigurni i ukoliko se mobitel nađe u doticaju s vodom. 

 

Samsung Smart Switch - promijenite telefon, sačuvajte uspomene

Smart Switch Vam omogućava da jednostavno prenesete Vaše uspomene s Vašeg starog iOS ili Android telefona na novi Galaxy S8 i S8+. Svi vaši kontakti, fotografije, video snimke i glazba idu s Vama, a vi se možete posvetiti pravljenju novih uspomena s Vašim novim Galaxy S8 ili S8+ mobitelom.