Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Roborock S7 MaxV Ultra

Inovativan robotski usisavač ROBOROCK S7 MaxV Ultra, s bazom za samopražnjenje i samočišćenje dobrodošao je u svakom domu.

Osjeti dodir pametne tehnologije i saznaj više o ovom inteligentnom i snažnom usisavaču!

 

Roborock S7 MaxV Ultra inovativno je i najnaprednije rješenje tvrtke Roborock koji će zauvijek promijeniti tvoj pogled na čišćenje i usisavanje podova!

Njegova najveća prednost je jedinstveni sistem za samočišćenje. Automatski pere i čisti krpicu za brisanje poda tijekom i nakon čišćenja, a baza za samopražnjenje vode i prašine ti pruža nevjerojatnu slobodu. Do čak 7 tjedana si bez brige i ne moraš mijenjati vrećice u bazi!

 

Kreiraj svoj virtualni dom u Roborock aplikaciji i zadaj svom usisavaču jasne granice! Tijekom čišćenja S7 MaxV Ultra prepoznaje namještaj i različite tipove poda što mu omogućuje čišćenje definiranih površina i očuvanje namještaja. Neuredno jedeš ili ti je pas napravio nered oko blagovaonskog stola? Samo tapni na stol u svojoj aplikaciji i S7 MaxV Ultra kreće na zadatak!

Znaš li da uz S7 MaxV Ultra možeš i razgovarati s kućnim ljubimcem? Svojim Remote viewing sustavom te ugrađenim mikrofonom ti omogućuje kratki razgovor s ukućanima ili ljubimcima čak i kada nisi kod kuće!

 

Roborock S7 MaxV Ultra odlikuje i sveznajuća inteligencija, odnosno svjetlosno 3D skeniranje. Da, on razmišlja pametnije te radi do 70% brže u usporedbi sa svojim prethodnicima. 

Koliko je pametan, toliko je i snažan! Njegova Max+ usisna snaga od 5100 Pa nema milosti prema prašini! Misliš da će sva ta silna snaga brzo isprazniti S7 MaxV Ultra? Varaš se jer njegovo vrijeme rada može trajati i do 180 minuta. Osim toga, tu je i brzo punjenje koje ga puni 30% brže u odnosu na prethodnike.

 

Klikni na proizvod i osjeti dodir pametne tehnologije u svom domu!