Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Pravila promocije "Upotpuni svoj svijet"

      

 

 PRAVILA PROMOCIJE

Samsung Galaxy Z Flip4 5G  /  Samsung Galaxy Z Fold4 5G / Samsung Galaxy S22 serija

4.10.2022. do 31.10.2022.

 

 1.       Organizator promotivne akcije

Samsung Electronics Austria GmbH, Praterstrasse 31/14 Obergeschoss, Beč, Austria (u daljem tekstu:  „Samsung“), organizira promotivnu akciju za kupce sljedećih Samsung uređaja: Samsung Galaxy Z Flip4 5G, Samsung Galaxy Z Fold4 5G ili Samsung Galaxy S22 serija (u daljnjem tekstu pojedinačno: „Uređaj“, i zajedno: „Uređaji“).

 1.       Sudionici, promotivni period

Predmetna promotivna akcija je dostupna poslovnim i privatnim kupcima (krajnjim korisnicima) Uređaja koji imaju prebivalište odnosno sjedište na području Republike Hrvatske i koji ispune uvjete propisane ovim Pravilima.

Trajanje promocije u pogledu gore navedenih Uređaja je od 04.10.2022. do 31.10.2022. godine.

 1.       Pogodnosti promocije

Ova Pravila reguliraju uvjete sudjelovanja u predmetnoj promociji. Predmetna promocija omogućava sudionicima promocije da prilikom kupnje novog Uređaja kod Samsung prodajnih partnera navedenih u točki 5. ovih Pravila u periodu promocije, ostvare pravo na poklon u skladu s ovim Pravilima.

Ukoliko su ispunjeni svi uvjeti navedeni u ovim Pravilima, kupac Uređaja će ostvariti pravo na poklon Samsung Galaxy Watch 5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch 5 40 mm u roza-zlatnoj boji.

Model poklon uređaja Samsung Galaxy Watch5 ovisi o izboru kupca. Pojedini modeli poklon uređaja dostupni su do isteka zaliha.

Prijava za sudjelovanje u promociji uključuje odabir jednog od dva modela poklon uređaja Samsung Galaxy Watch 5 navedenih u ovim Pravilima. Odabir se mora naznačiti u prijavi. Naknadna promjena izabranog modela poklon uređaja Samsung Galaxy Watch5 od strane korisnika (sudionika u promociji) nije moguća. Samsung zadržava pravo da, u slučaju isteka zaliha pojedinog modela poklon uređaja predviđenog za ovu promociju, prijavljenom korisniku (sudioniku u promociji) dostavi zamjenski poklon iste namjene i vrijednosti.

  

 1.        Ostali uvjeti za sudjelovanje u promociji i ostvarenje prava na pogodnosti promocije

Da bi kupac Uređaja ostvario pravo na sudjelovanje u predmetnoj promociji i na pogodnosti predmetne promocije, potrebno je da budu ispunjeni sljedeći uvjeti:

 •   Da kupac kupi jedan od Uređaja tijekom Promotivnog perioda;
 •   Da je Uređaj kupljen tijekom Promotivnog perioda isključivo kod jednog od ovlaštenih Samsung prodajnih partnera na teritoriju Republike Hrvatske navedenih u točki 5. ovih Pravila;
 •   Da je Uređaj kupio krajnji korisnik Uređaja (krajnji korisnici su fizičke i pravne osobe s teritorija Republike Hrvatske koje su Uređaj kupile za vlastite potrebe, a ne za potrebe daljnje preprodaje i distribucije);
 •   Kako bi kupac Uređaja ostvario pravo na poklon iz točke 3. ovih Pravila, potrebno je da nakon preuzimanja kupljenog Uređaja na tom uređaju prvi izvrši prijavu za promociju unutar Samsung Members aplikacije. Postupak prijave podrazumijeva upisivanje podataka nužnih za uspješnu prijavu. Nepravovremene prijave će se smatrati automatski odbijenima. Prijavu kroz Samsung Members aplikaciju potrebno je uspješno izvršiti najkasnije do 20.11.2022. godine. U slučaju uspješne i ispravne prijave putem Samsung Members aplikacije na kupljenom Uređaju, izabrani poklon iz točke 3. ovih Pravila će najkasnije do 31.1.2023. godine biti poslan kupcu na adresu koju je kupac unio pri prijavi unutar Samsung Members aplikacije na kupljenom Uređaju. U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju prijavu putem Samsung Members aplikacije na kupljenom Uređaju, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku Kupcu te u njegovo ime izvršiti prijavu, pri čemu će Kupac biti dužan dostaviti Samsungu odnosno njegovom podizvođaču screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebni za prijavu putem Samsung Members aplikacije.
 •   Slanjem podataka odnosno prijavom za sudjelovanje u predmetnoj promociji korisnik potvrđuje da je upoznat s ovim Pravilima.

Podaci koji će se prikupljati za potrebe sudjelovanja u predmetnoj promociji i dostave poklona iz točke 3. ovih Pravila su sljedeći:

 • ime i prezime korisnika,
 • e-mail adresa korisnika,
 • točna kućna adresa korisnika (radi dostave poklona),
 • IMEI broj i serijski broj kupljenog Uređaja,
 • prikaz fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni Uređaj.

Klikom na tipku za slanje podataka, korisnik dostavlja podatke Samsungu koji će provjeriti odgovaraju li uneseni podaci ovim Pravilima.

 •   Ukoliko su podaci uneseni prilikom prijave sukladni ovim Pravilima, korisniku će biti dostavljen izabrani poklon iz točke 3. ovih Pravila, i to na način i u roku koji su određeni ovim Pravilima.

 

 

NAPOMENE:

 •   Uvjet za ostvarenje prava na poklon iz točke 3. ovih Pravila je prijava putem aplikacije Samsung Members. Za uspješno izvršenje navedene prijave nužno je da postavke kupljenog Uređaja putem kojega se vrši prijava budu isključivo na hrvatskom jeziku.
 •   Pravo na poklon iz točke 3 ovih Pravila ostvarit će osoba koja prva izvrši uspješnu i potpunu prijavu na kupljenom Uređaju najkasnije do 20.11.2022. godine sukladno ovim Pravilima. Naknadne prijave neće biti uzete u obzir za ostvarenje prava na poklon. 
 •   Prijava za sudjelovanje u promociji uključuje odabir jednog od dva modela poklon uređaja Samsung Galaxy Watch 5 navedenih u ovim Pravilima. Odabir se mora naznačiti u prijavi. Naknadna promjena izabranog modela poklon uređaja Samsung Galaxy Watch 5 od strane korisnika (sudionika u promociji) nije moguća. Samsung zadržava pravo da, u slučaju isteka zaliha pojedinog modela poklon uređaja predviđenog za ovu promociju, prijavljenom korisniku (sudioniku u promociji) dostavi zamjenski poklon iste namjene i vrijednosti. 
 •   Ova promocija se ne može kombinirati s drugim promocijama koje su u pogledu uređaja Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G dostupne kupcima putem Samsung internet trgovine www.samsung.com/hr. Sudionici u ovoj promociji koji se prijave za ostvarenje prava na poklon u okviru ove promocije, ne mogu ostvariti prava i pogodnosti drugih promocija koje su u pogledu uređaja Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G dostupne kupcima putem Samsung internet trgovine www.samsung.com/hr. Sudionici koji se prijave za ostvarenje pogodnosti u drugim promocijama koje su u pogledu uređaja Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G dostupne kupcima putem Samsung internet trgovine www.samsung.com/hr, ne mogu ostvariti pravo na poklon u okviru ove promocije.

 

       Kontakt

 

E-mail adresa za kontakt u pogledu predmetne promocije: samsungpromocija@inventa.hr

 Tečaj €/kn: 7,53450