Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Povećaj mogućnosti uz moderne uređaje

 

Predstavljamo ti moderne uređaje za radna mjesta današnjice. Povećaj produktivnost na bilo kojem mjestu uz uređaje sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro. Nabavi uređaj intuitivnog dizajna i performansi poslovnog razreda s najsigurnijim osmišljenim sustavom Windows.

 

 

 

Moderni uređaji sa najnovijim inovacijama

 

 

Odaberi iz najšire ponude novih uređaja sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro.

 


Oslobodi se svoje potencijale uz moderne uređaje

 

Radite pametnije sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro. Stvoren za poslovanje. Dosljedan za IT. Siguran za sve.

 

Surađuj s pouzdanjem

 

Uživaj u jednostavnom održavanju konferencija uz uređaje sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro i paketom Microsfot 365. Trenutno podijeli, isključi i uključi zvuk s trake sa zadatcima. Lakše se koncentriraj uz automatsko isključivanje šuma i pozadinskog zamagljenja.

 
 

Moderan doživljaj na osnovi poznatih IT alata

 

Brzo pokreni i organiziraj zaposlenike koji rade na daljinu pomoću uređaja sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro. Alati u oblaku i implementacije bez konfiguracije postavki pojednostavljuje upravljanje uređajima.

 

Moćna sigurnost izravno iz kutije

 

Nabavi uređaje s omogućenim funkcijama jake sigurnosti kao što su napredno šifriranje i Windows Hello. Uređaji sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro čuvaju povjerljive poslovne informacije od procesora do oblaka. A za osobe koje upravljaju najpovjerljivijim podacima u vašoj organizaciji, osobna računala s osiguranom jezgrom i sustavom Windows 11 pružaju dodatnu hardversku i softversku zaštitu.

 

 

 

 

 Ovdje istraži uređaje s Windows 11 sustavom

 

 

 

Moderni ured sa sustavom Microsoft 365

 


U kombinaciji s paketom Microsoft 365, uređaji sa sustavom Windows 11 Pro na platformi Intel vPro pružaju alate s kojima ćete biti produktivni bez obzira na mjesto rada.

Sada je vrijeme da razmisliš o ispravnim alatima za produktivnost koji najbolje odgovaraju tvojoj sljedećoj nadogradnji računala, bilo da je to jednokratna kupnja (Office Home & Business 2021) ili pretplata na softver Microsoft 365 za vašu tvrtku..

 
 
 

 

 Tečaj €/kn: 7,53450