Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Podigni igru na višu razinu!

Kada kupiš grafičku karticu AMD Radeon™ serije RX 5000, na poklon dobivaš do 2 igre.*

 

Napredujte kroz carstva Aperiona i zaustavite apokalipsu u igri Godfall™ ili budite neustrašivi u nepoznatom svijetu World of Warcraft®: Shadowlands. Koji god ti je plan, iskusi iznimno živopisno igranje ultra brzih reakcija uz grafičke kartice AMD Radeon™ serije RX 5000.

 

AMD Radeon™ RX 5700 XT

AMD Radeon™ RX 5700

AMD Radeon™ RX 5600 XT

AMD Radeon™ RX 5500 XT

Vrhunsko igranje na 1080p do 1440p

 

Uživaj u visokim performansama u najnovijim AAA igrama uz grafičke kartice AMD Radeon™ serije RX 5000.Iskoristi suvremene tehnološke značajke kao što su GDDR6 memorija visoke brzine i podrška za PCIe® 4.0, čime se udvostručuje brzina protoka podataka za naprednije igranje i računalni doživljaj.Uz maksimalno 8 GB memorije i brzinom memorije od 448 GB/s, grafička kartica Radeon™ serije RX 5700 serije spremna je pružiti živopisnu akciju na 1440p.Što se tiče popularnih AAA igara, Radeon™ RX 5600 XT i Radeon™ RX 5500 XT tehnološki su najnaprednije grafičke kartice u svijetu igre na 1080p1.

 

 

Ubrzana preciznost živopisnog igranja

 

Inovativna arhitektura RDNA značajno poboljšava značajke grafičke kartice AMD Radeon™ serije RX 5000 kao što su Radeon Image Sharpening (izoštravanje slike)2 i FidelityFX za maksimalne performanse i iznimno živopisnu igru.Kao AMD-ova najnaprednija 7nm arhitektura igranja, RDNA pokreće tvoje najdraže igre brže i s najmanje utroška energije do sada.

 

 

Igranje koje mami svojim performansama

 

Grafičke kartice AMD Radeon™ serije RX 5000 znače prednost nad konkurencijom.Smanji vrijeme reakcije putem tehnologije Radeon™ Anti-Lag3.Uživaj u igranju bez zastoja i prekida pomoću tehnologije AMD FreeSync™, dostupne na preko 1000 zaslona.4 Broj slika u sekundi u stvarnom vremenu povećaj do maksimuma pomoću tehnologije Radeon™ Boost5.Prilagodi svoj doživljaj igranja pomoću Radeon™ softvera.  

 

1.       "Napredno" je, za tržište igara od 09.04.2019, definirano kao superiorni tehnološki proces u manjem čvorištu i jedinstvena podrška za PCIe® Gen 4.

2.       Radeon™ Image Sharpening (pooštravanje slike) kompatibilno je s DirectX 11, 12,, Vulkan API-evima i DirectX 9 samo za seriju RX 5000 i Windows 10.Hardverska kompatibilnost uključuje GCN i novije potrošačke dGPU-e, Ryzen 2000 i novije APU-e, uključujući hibridne i odvojive grafičke konfiguracije.Bez podrške za mGPU.GD-156

3.       Značajka Radeon™ Anti-Lag kompatibilna je s DirectX 9 i DirectX 11 API-evima te Windowsima 7 i 10.Hardverska kompatibilnost uključuje GCN i novije potrošačke dGPUe Ryzen 2000 i novije APUe, uključujući hibridne i odvojive grafičke konfiguracije.Bez podrške za mGPU.GD-157

AMD FreeSync™ tehnologija zahtijeva AMD Radeon™ grafiku i zaslon koji podržava FreeSync tehnologiju koju je  certificirao AMD. AMD FreeSync™ Premium tehnologija dodaje zahtjeve obavezne kompenzacije niskog broja prikazanih slika i najmanju brzinu osvježavanja od 120 Hz na najmanje FHD. AMD FreeSync™ Premium Pro tehnologija 

1.       dodaje zahtjeve za zaslon da mora zadovoljiti testove usklađenosti AMD FreeSync Premium Pro.Za potpune informacije pogledajte www.amd.com/freesync.Prije kupnje potvrdi kompatibilnost sa svojim proizvođačem sustava.GD-127

 

Značajka Radeon™ Boost kompatibilna je s Windowsima 7 i 10 samo za odabrane naslove.Hardverska kompatibilnost uključuje RX 400 i novije potrošačke dGPUe, Ryzen 2000 i novije APUe, uključujući hibridne i odvojive grafičke konfiguracije.Bez podrške za mGPU.Za popis kompatibilnih naslova, pogledajte https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost.GD-158

 

 

*Vremenski ograničena ponuda dostupna samo kod maloprodajnih trgovaca koji sudjeluju u promociji. Samo za osobe 18+.Nakon kupnje proizvod moraš instalirati na sustavu na kojem ćeš iskoristiti kupon.Ne vrijedi tamo gdje je zabranjeno.Vrijede boravišna i dodatna ograničenja.Cjeloviti uvjeti ponude: www.amdrewards.com/terms.

Igre Godfall™ i World of Warcraft®: Shadowlands još nisu klasificirane.  Može sadržavati sadržaj koji nije prikladan za djecu.Prouči stranice ESRB.org, PEGI.info ili svoju regionalnu organizaciju za klasifikaciju igara.

 

World of Warcraft®: Shadowlands ©2020. Blizzard Entertainment, Inc.World of Warcraft i Blizzard Entertainment zaštitni su znakovi ili registrirane robne marke tvrtke Blizzard Entertainment, Inc., u SAD-u i drugim državama.

 

GODFALL™ objavljuje i distribuira Gearbox Publishing.Gearbox i logotip tvrtke Gearbox Software zaštitni su znakovi i registrirane robne marke, a logotip Gearbox Publishing zaštitni je znak tvrtke Gearbox Enterprises, LLC. ©2020. Counterplay Games Inc.Sva prava pridržana. 

© 2020. IPerion, LLC, a objavljuje i distribuira 2K. Gearbox i Borderlands i logotipovi Gearbox Software i Borderlands zaštitni su znakovi/registrirane robne marke i koriste se s dopuštenjem tvrtke Gearbox Software, LLC. Logotipovi 2K i 2K logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Take-Two Interactive Software, Inc.Sva prava pridržana.

© 2020. Rebellion Developments Ltd.Autorska prava © 2018. Rebellion.Naziv i logotip Rebellion, naziv, logotip i znakovi Strange Brigade zaštitni su znakovi tvrtke Rebellion i mogu biti registrirane robne marke u određenim državama.

© 2020. Advanced Micro Devices, Inc.Sva prava pridržana.AMD i logotip AMD Arrow, Radeon i njihove kombinacije zaštitni su znakovi tvrtke Advanced Micro Devices, Inc.  PCIe® je registrirana robna marka tvrtke PCI-SIG Corporation.Ostali nazivi proizvoda upotrijebljeni u ovoj publikaciji služe samo za identifikaciju i mogu biti zaštitni znakovi njihovih tvrtki.

 

 Ponuda vrijedi od 14.7. do 03.10.2020. ili do isteka zaliha*

 

Kako bi iskoristio vaučer za igru slijedi korake u nastavku:

 Korak 1: Kupi jedan od gore odabranih grafičkih kartica AMD Radeon™ serije RX 5000 u Links poslovnicama ili na webshopu.  

Prije nego provjeriš svoj kod, potrebno je da imaš instaliran odgovarajući AMD Ryzen™ grafičku karticu.

Korak 2: Ispuni obrazac koji se nalazi u nastavku s podacima: ime i prezime, broj telefona, e-mail i kompletan broj računa s datumom kupnje.

Korak 3: Nakon ispunjavanja obrasca na e-mail ćeš dobiti vaučer s kodom.

Korak 4: Otiđi na www.amdrewards.com

Korak 5: Napravi račun i prijavi se.
Korak 6: Unesi kod s vaučera. Zatim slijedi korake kako bi iskoristi svoju nagradu.

Korak 7: Provjeri stranicu MOJE NAGRADE (MY REWARDS) za prikaz ili aktiviranje KODA ZA IGRU. 

 
**** VAŽNA NAPOMENA *****


AMD nagradni vaučer s kodom kupac mora iskoristiti do 07.11.2020. do 15:32:57 kako bi se dobila mogućnost preuzimanja aplikacije nakon čega je AMD kupon nevažeći.

*ponuda vrijedi do isteka zaliha kupona