Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Oslobodi svoju kreativnu snagu uz ASUS ZenBook prijenosna računala!

 

Zenbook seriju prijenosnih računala obilježavaju tanki i lagani modele koji dolaze s izvrsnim performansama.

 

ASUS UX410 - Posebno uglađen, s performansama bez premca

Potpuno novi Zenbook UX410 vam donosi eleganciju, profinjenost i izvrsne performanse u predivno tankom i laganom kućištu. Izrađen od čvrstog aluminija kojeg krasi naša kultna kružna metalna završnica koja odiše Zen duhom, Zenbook UX410 je tanak svega 18,95 mm. Njegova težina od samo 1,4 kg koja je pogodna za putovanja znači da vam nikad neće biti teret kada ga ponesete, a korištenje je uvijek zadovoljstvo zbog njegovog jasnog 14-inčnog ekrana sa širokim kutom gledanja i tankim okvirom od 6 mm. Kako ga karakteriziraju Intel® Core ™ procesori najnovije generacije, Zenbook UX410 nije trom - on ima sve potrebne performanse potrebne za vaš radni dan. Zenbook UX410 čini sve lakšim, sa stilom.

 

ASUS UX333FA - Najmanje 13-inčno prijenosno računalo na svijetu

Kreativnost. Stil. Inovacija. Ovo su osobine koje definiraju elegantni novi ZenBook 13. Ovo remekdjelo modernog računalstva možete ponijeti sa sobom bilo gdje – radi se o najmanjem 13-inčnom prijenosnom računalu na svijetu. Osmišljeno je kako bi vam pružilo slobodu da oslobodite svoju kreativnost. Opremljeno je NanoEdge ekranom bez okvira, koji će vam oduzeti dah. Cijenit ćete veliku moć koju skriva u sebi i pažnju koju smo posvetili detaljima, kao što su ekskluzivan ErgoLift zglob i NumberPad touchpad – ali i bezvremensku ljepotu dizajna. ZenBook 13 vas čeka. Jeste li spremni osloboditi svoju kreativnost?

 

ASUS UX433FA - Oslobodite svoju kreativnost

ZenBook 14 najavljuje novu eru prijenosnih računala s ultrakompaktnim i ultralaganim kućištem, koje ga čini našim najmanjim 14-inčnim prijenosnim računalom ikad. Štoviše, zahvaljujući tome što je njegova veličina usporediva s onom A4 lista papira, jedan je od najmanjih 14-inčnih laptopa na cijelom svijetu! To, međutim, ne znači da se izgubio tradicionalni ZenBook stil. Poklopac još uvijek ima poznatu vučeno-metalnu završnu obradu inspiriranu Zenom, a dodatni dodir luksuza donose prestižne Royal Blue ili Icicle Silver završne obrade, s kontrastnim Rose Gold obrubom iznad tipkovnice.

 

ASUS UX461FA - Sirova snaga, elegantno oblikovana

Malo je toga običnog u vezi predivnog ZenBooka Flip 14, ali zato je mnogo toga izvanrednog. Za početak, radi se o najtanjem 2-u-1 prijenosniku na svijetu s diskretnom grafičkom karticom. On je upravo zapanjujuće tanak i nevjerojatno lagan, a istovremeno i neobično svestran, zahvaljujući ekranu osjetljivom na dodir, koji se može zakrenuti za 360°, te podršci za ASUS Pen. S njime ćete se osloboditi okova tradicionalni prijenosnih računala. S četverojezgrenim Intel® Core™ i7 procesorom osme generacije i NVIDIA® GeForce® MX150 grafičkom karticom, ZenBook Flip 14 pruža vam ono što je potrebno da biste bez napora obavili sve što želite, brže nego prije. Bez obzira želite li kreativnost u pokretu, koju dobivate kad ZenBook Flip 14 koristite kao tablet, ili trebate raditi na dokumentima pa ga koristite kao klasičan laptop, ili se jednostavno želite opustiti uz bilo koji način korištenja, svestran i kreativan ZenBook Flip 14 omogućit će vam sve navedeno. I pritom vas zadiviti svojom profinjenom elegancijom i stilom.

 

ASUS UX580GD - Ljepota koja inspirira

Nikad dosad nije postojalo prijenosno računalo poput moćnog i nezaustavljivog ZenBooka Pro 15. Brži je i sofisticiraniji nego ikad prije, a zapanjujući novi ScreenPad™ dodaje čaroliju vašoj kreativnosti. Sa ZenBookom Pro 15 ne morate čekati budućnost: dotaknite ju, sad i ovdje. Izrađen od jednog komada metala, tanki i lagani ZenBook Pro 15 je remekdjelo dizajna i inženjerstva. Elegantan izgled i sofisticirana završna obrada daju naslutiti moć koju krije ispod površine, a bez potrebe da se njome hvali. Neka ZenBook Pro 15 bude vaše nadahnuće.

 

Pronađi svoj novi Zenbook ispod!