Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

TRONSMART! NEVJEROJATAN ZVUK! 🎶

 

Tronsmart zvučnici i slušalice jednostavno se koriste, a bogat i snažan zvuk moguće je kontrolirati bežično. Zapleši i zapjevaj uz svoje omiljene pjesme gdje god se nalaziš. Pokreni sve oko sebe uz fantastične Tronsmart zvučnike i slušalice.

 

Tronsmart Spunky Beat su praktične bežične slušalice koje vrijedi imati. Slušalice dolaze uz kutiju za punjenje, imaju izdržljivu bateriju, ergonomski su dizajnirane, vrlo praktične i cjenovno vrlo povoljne. Tronsmart Spunky Beat slušalice međusobno su povezane bežičnom TWS vezom.

Brzo i jednostavno poveži zvučnik s telefonom, računalom ili drugim uređajem.  Voliš biti u pokretu, slušati najdražu glazbu i družiti se s prijateljima? Odaberite bežični Bluetooth zvučnik i zabava može početi. 

Tronsmart Element T6 Plus zvučnik pruža pravu grmljavinu koju će dobru zabavu učiniti vrhunskom! Moćan prijenosni bežični zvučnik s vrlo jakim basom donijet će ti pravi glazbeni užitak gdje god da se nalaziš. Tronsmart Element T6 Plus je nešto što jednostavno moraš isprobati i imati. Ovo je jedan od onih uređaja koji će nam uljepšati svakodnevni život uz sjajnu kvalitetu i jačinu zvuka. Sigurni smo da će osvojiti i tvoje srce.

Putem TWS (True Wireless Stereo) povezat će se preko bežične Bluetooth veze prvo međusobno, a nakon toga i s tvojim pametnim telefonom, tabletom, laptopom ili nekim drugim uređajem. Možeš ga koristiti samostalno ili u paru, te će ti pružiti pravi stereo doživljaj.

Tronsmart Element T6 Max pruža neočekivano jak i dubok zvuk!

Zahvaljujući SoundPulse tehnologiji, dizajnu i rasporedu zvučnika, ovo bi mogao biti tvoj novi audio ljubimac. Možeš ga spojiti na sve uređaje koje poželiš, a svaku zabavu  učinit će još boljom. Jednostavno ga možemo nazvati - majstorom za party! Krase ga mnogi epiteti kao što su: fleksibilnost, prilagodljivost, mogućnost spajanja na sve uređaje koji podržavaju bežičnu Bluetooth vezu.  Snaga i dubina zvuka njegove su prednosti. Druga odlična karakteristika mu je baterija koja će izdržati i do 20 sati svirke, odnosno cijelu noć u punoj snazi, a ako treba i više. Nudi više mogućnosti žičnog i bežičnog povezivanja, a preko njega možeš  odgovarati i na telefonske pozive. Ako se odlučiš za kupnju dva zvučnika vrlo lako ćeš ih povezati putem TWS tehnologije.

Zvučnik TRONSMART Element T6 Mini

Element T6 Mini je ultra prijenosni Bluetooth zvučnik s nevjerojatni i jasnim zvukom od 360 stupnjeva te vremenom reprodukcije do  24 sata.  Savršeni je za okupljanja na otvorenom, uz bazen, u parku, na plaži, za druženje s prijateljima i obitelji.

 

Ako tražiš nove zvučnike za svoj dom, zabavu u vrtu ili boravka u prirodi - Tronsmart je odličan izbor. Zvučnici su kompaktni, lako prenosivi i izdržljivi -  vjerujemo da će ti se svidjeti. Odlična prilika za sve obožavatelje dobrog zvuka.