Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! iPad Air stigao u Links!

Links kao Apple Authorized Reseller s ponosom predstavlja novi iPad Air!

 

Kupnja je moguća u poslovnicama Zagreb, Rijeka, Osijek, Split te putem web shopa.

 

 

Pršti snagom i bojama.

 

S iPad Air 4 sve  što radiš bude čarobno i jednostavno. Ovaj model s novim značajkama i mogućnostima svestraniji je nego ikad.

 

Najbrži čip i mobilni kreativni studio.

S čipom A14 Bionic imaš dovoljno snage za sprovesti i najzahtijevnije ideje u djelo. Snimaj 4K video pa ga odmah na iPadu Air i montiraj. Tu je i Apple Pencil druge generacije s dinamičnim kistovima i suptilnim nijansama za svaku likovnu kreaciju. Napredna grafika i performanse strojnog učenja čipa A14 Bionic otvaraju ti nove kreativne mogućnosti za uređivanje fotki, stvaranje glazbe i još mnogo toga.

 

Najbolja bilježnica za tvoje najbolje ideje.

Apple Pencil omogućuje ti izrađivati bilješke s lakoćom, pretočiti misli u djelo, označavati snimke zaslona, e-mailove i još puno drugih opcija. iPadOS 14 pomaže ti pretvoriti skice u savršene oblike.

 

Nikad nije bilo lakše naporno raditi.

iPad Air toliko je svestran da možeš raditi na koji god način poželiš. Koristi Smart Keyboard Folio ili priključi Magic Keyboard i imaš responzivno tipkanje i ugrađenu tipkovnicu.Tu je za sve što moraš i što želiš napraviti. S cjelodnevnim trajanjem baterije, iPad Air ti stoji na raspolaganju koliko god ga trebaš.

 

Za posao, školu, rad i zabavu. Za ekipu.

iPad Air s Wi‑Fi i LTE Advanced vezom omogućuje ti povezanost u svakom trenutku. Možeš imati FaceTime poziv, sudjelovati u videokonferenciji ili pokreni grupni projekt s prijateljima i kolegama gdje se nalaziš. Zahvaljujući naprednim kamerama i mikrofonima, zvuk i slika kristalno su čisti. iPad Air ima i superbrzi Wi‐Fi 6 i LTE Advanced koji te povezuje kada nemaš Wi‑Fi u blizini.


Izaberi svoj iPad Air 4 koji ti najbolje odgovara!