Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

DJI Mini 3

DJI Mini 3

So Fly

 

 

Poleti

DJI Mini 3 je kompaktan, ultra lagan dron s kamerom, spreman za avanturu. Odlikuje ga produljeno trajanje baterije, zadivljujući 4K HDR video za snimanje realističnih boja i detalja te zabavne značajke poput True Vertical Shooting za fantastične snimke za društvene mreže. Bilo da hodaš plažom ili vikendom putuješ s ruksakom, bez problema češ zabilježiti svaki trenutak.

 

Lakši od uobičajenog

Sa sklopivim dizajnom i težinom ispod 249 g, [1] DJI Mini 3 olakšava nošenje u torbi ili ruksaku.

 

Duuuuži letovi

Ostavi tjeskobu zbog baterije koja kratko traje i lebdi u visine s povjerenjem i mirom. DJI Mini 3 dolazi sa standardnom baterijom Intelligent Flight za maksimalno vrijeme leta do 38 minuta. Produži svoje letove do 51 minute uz Intelligent Flight Battery Plus. [2]

 

Neka boje polete

Snimaj u blistavom 4K HDR-u sa stvarnim bojama i danju i noću. [3] Kamera Mini 3 opremljena je 1/1,3-inčnim CMOS senzorom s dvostrukim izvornim ISO-om i HDR tehnologijom na razini čipa.
Tijekom dana, uhvati svijetle detalje i detalje u sjeni za nijansiranije vizualne rezultate s većom dubinom.
Nastavi snimati jasno i živo, čak i kada se dan pretvori u noć.

 

Sve je u detaljima

Otvor blende od f/1.7 i veći 4-u-1 pikseli od 2,4 μm bilježe jasne detalje i daju iznimne slike čak i pri slabom osvjetljenju. A uz 4x zumiranje, možeš dalje istraživati i izviđati lokacije prije snimanja.

 

Truly Vertical

Bilo da se radi o visokom bujnom drvetu ili visokoj zgradi, estetski komponiraj svoju snimku i drži sve u kadru. Inovativni dizajn gimbala omogućuje kameri širokokutno naginjanje. S brzim prebacivanjem na pravo okomito snimanje, ležerna snimka postaje upečatljivo umjetničko djelo spremno za društvene mreže.

 

Maksimalan učinak uz Mini-malan napor

Snimi napredne snimke u sekundi samo jednim dodirom uz QuickShots kao što su Dronie, Circle, Helix, Rocket i Boomerang.
Rezultate možete poslati na svoj mobilni uređaj za spremanje ili dijeljenje jednako brzo uz QuickTransfer.

 

To je samo povjetarac

Vjetrovite obale ili planinske doline? Nije problem. DJI Mini 3 leti glatko i postojano pri vjetrovima do 10,7 m/s. A uz DJI O2 digitalni video prijenos, uživajte u maksimalnom dometu od 10 km [4] i snažnim mogućnostima protiv smetnji.

 

Budi tamo gdje je spokojno

Ima još toliko toga za vidjeti gore; pobrini se da dobiješ sve. Panorama podržava 180°, širokokutne i sferne panoramske fotografije, pakirajući nevjerojatnu količinu sadržaja u svaki kadar.

 

Spretan bez napora

Letenje je lakše nego što misliš, a DJI Mini 3 podržava hrpu inteligentnih funkcija koje pomažu da počneš odmah.

  • Funkcija automatskog polijetanja pomaže da započneš svoje putovanje letom.
  • Funkcija povratka kući (RTH) uključuje Smart RTH, RTH pri niskoj bateriji i Failsafe RTH. Ovo upućuje dron da se automatski vrati na početnu točku u situacijama kao što je pad signala ili prazna baterija.
  • Dron kombinira GNSS sa sustavom gledanja prema dolje i infracrvenim senzorskim sustavom kako bi lebdio stabilno i precizno, tako da možeš letjeti pouzdano.

 

1. Standardna težina zrakoplova (uključujući Inteligentnu bateriju, propelere i microSD karticu). Stvarna težina proizvoda može varirati zbog razlika u materijalima serije i vanjskih čimbenika. Registracija nije potrebna u nekim zemljama i regijama. Prije uporabe uvijek provjerite lokalne zakone i propise.
2. Mjereno pri konstantnoj brzini od 21,6 km/h u uvjetima bez vjetra. Uz Inteligentnu bateriju leta, zrakoplov može letjeti do 38 minuta. S Intelligent Flight Battery Plus (prodaje se zasebno i samo u odabranim zemljama), vrijeme leta se produljuje na do 51 minutu, ali zrakoplov će težiti više od 249 g. Prije leta uvijek provjerite i strogo se pridržavajte lokalnih zakona i propisa.
3. HDR video ne podržava video snimanje brzinom većom od 30 fps.
4. Sukladno FCC-u, testirano u otvorenom okruženju bez smetnji.