Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! ASUS TUF GAMING A15!

 

 

NADŽIVITE KONKURENCIJU

 

 

 

Opremljen za ozbiljno igranje i izdržljivost u stvarnom svijetu, TUF Gaming A15 je potpuno opremljen Windows 10 Pro prijenosnik za igranje, koji će vas odnijeti do pobjede.

Pogonjen najnovijim procesorom AMD Ryzen™ i GeForce RTX™ 2060 grafičkom karticom, TUF Gaming A15 pruža izuzetno glatko iskustvo igranja najbržih akcijskih igara, te potpuno zadovoljava prohtjeve brzog ekrana IPS klase, s frekvencijom osvježavanja od 144 Hz. Iako se hvali manjim gabaritima i višim stupnjem prenosivosti od svojih prethodnika, ovaj prijenosnik za igranje također nudi veću bateriju, kapaciteta 90 Wh, koja mu daje superiornu autonomiju.

Učinkoviti sustav hlađenja, pojačan sa sposobnošću samostalnog čišćenja, spojen je s TUF-ovom prepoznatljivom izdržljivošću, koja zadovoljava vojne standarde. Sve to ovog provjerenog cestovnog ratnika čini pouzdanim suputnikom za igranje u pokretu.

 

PERFORMANSE

SIROVA SNAGA ZA SVAKI ZADATAK

 

Dovoljno snažan da se može nositi s baš svakom situacijom, TUF Gaming A15 isporučuje pouzdane performanse za igranje, streamanje i sve između.

Okretni 8-jezgreni procesor AMD Ryzen™ u stanju je aktivirati do 16 threadova, kako bi s lakoćom izašao na kraj s istovremenim radom u većem broju aplikacija.

Uparen s GeForce RTX™ 2060 diskretnom grafičkom karticom, sposoban je isporučiti visok i stabilan broj sličica u sekundi u širokom spektru popularnih igara.

Ubrzajte vremena učitavanja svoje kolekcije igara pomoću 1 TB NVMe PCIe® SSD-a, kojemu je moguće pridružiti sekundarni SSD.

 
WINDOWS 10
 
AMD
RYZEN™ 9 4900H
CPU
 
NVIDIA® GEFORCE
RTX™ 2060
GPU
 
DO 32 GB
3200MHZ
DDR4 RAM
 
 
1TB SSD
NVME PCIE
 
 
2X SSD
SLOTS