Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi iPad Air. Snaga koja te ne ograničava.

Novi iPad Air je tanak, lagan i moćan!

U njemu te čeka A12 Bionic čip s Neural Engine sustavom koji koristi strojno učenje kako bi ti približio najbolje iskustvo gaminga, gledanja fotografija, korištenja proširene stvarnosti (AR), i još mnogo toga! Predivan 10.5-inčni Retina zaslon s True Tone panelom boja donosi ti lakši gledanje u omiljeni sadržaj - u svakom svjetlosnom okruženju.

iPad Air donosi ti i podršku za Apple Pencil1 olovku, kao i za Smart Keyboard tipkovnicu2. Stražnja 8MP kamera i prednja 7MP FaceTime HD kamera koristit će ti za svaku priliku. Uz Touch ID, cjelodnevno trajanje baterije3, brzi wireless i više od milijun aplikacija dostupnih u App Storeu, novi iPad Air spreman je za bilo koji zadatak, bilo gdje.

Uskoro u Links ponudi!

 

1,2 Dodaci se prodaju zasebno. Apple Pencil olovka (prva generacija) kompatibilna je s 9.7-inčnim iPad Pro, 10.5-inčnim iPadd Pro (prva i druga generacija), 10.5-inčnim iPad Airom, iPadom (šesta generacija), i iPad Minijem (peta generacija). Smart Keyboard tipkovnica kompatibilna je s 10.5-inčnim iPad Airom i 10.5-inčnim iPad Pro uređajem.

3 Vijek trajanja baterije na dnevnoj bazi ovisi o načinu korištenja uređaja i konfiguraciji.