Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi HTC Vive i HTC Vive Pro stigli su u Links!

 

HTC se vraća u novom, još snažnijem ruhu - s HTC Vive 1.5 i HTC Vive Pro uređajima!

Oba Vive uređaja dolaze uključuju headset s dva 9.14 cm (3.6'') OLED ekrana od kojih svaki ima 1080 x 1200 piksela (ukupno 2160 x 1200 piksela, samo HTC Vive 1.5), odnosno 1440 x 1600 piksela po oku (ukupno 2880 x 1600p, samo HTC Vive Pro), s osvježavanjem zaslona od 90 Hz, poljem pogleda 110 stupnjeva i ugrađenim mikrofonom.

Modele je moguće upotrebljavati zajedno s korektivnim naočalama, a jastučić za lice pruža korisniku veću udobnost pri upotrebi, dok prednje kamere omogućuju proširenu stvarnost i pružaju iskustvo vrhunske virtualne realnosti. U kompletu se nalaze i dva kontrolera s bežičnom vezom i povratnom informacijom u obliku vibracije te dvije bazne stanice za spajanje. Kontroleri se mogu upotrebljavati s jednim punjenjem do šest sati.

Bazne stanice pokrivaju 360 stupnjeva prostora, a mogu se postaviti na bilo koju površinu. Primjenjujući tehnologiju s pomoću slušalica i bežičnih kontrolera, možete se prirodno kretati, istraživati i ući u interakciju s VR doživljajima, aplikacijama i igrama koje će zamagliti granicu između mašte i stvarnosti. Sustav je i siguran jer prikazuje granice površine za igru radi sigurnosti korisnika. Uživajte u najvećem izboru VR aplikacija i igara na svijetu na VIVEPORTU i Steamu.

 

Besplatna šestomjesečna VivePort Infinity pretplata

Uz kupovinu svakog Vive uređaja do kraja godine HTC osigurava 6 mjeseci besplatne pretplate na VivePort Infinity – neograničen pristup za više od 600 aplikacija i igara. Više informacija o pretplati i načinu preuzimanja kôda potražite na službenim stranicama.

Ponudu HTC Vive i Vive Pro uređaja u Linksu potraži ispod!