Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi GoPro HERO9 Black!

 
 
 
Novi HERO9 Black sad nudi još detaljniju sliku zahvaljujući mogućnosti snimanja 5K videa pri 30 sličica u sekundi. To znači da svaka sličica takvog videozapisa ima 14,7 megapiksela (5.120 x 2.880).
 
Za to je zaslužan novi senzor rezolucije 23,6 megapiksela, a rezolucija fotografija sada je 20 megapiksela s visokim dinamičkim rasponom. Kamera  u 4K može snimati fluidni video pri 60 sličica u sekundi, a pri nižim razlučivostima može snimati i framerateom do 240 FPS, što se može iskoristiti za impresivne usporene snimke, za 8x slow-motion.
 

TimeWarp 3.0 za funkcionalnost pruža mogućnost uzbudljive ubrzane snimke s mjestimičnim usporavanjem, aktiviranjem funkcije Speed Ramp, kad se želi istaknuti atraktivni detalj. HERO9 Black kamera podržava HyperSmooth 3.0 stabilizaciju i kod live streaminga (Facebook Live, YouTube, Twitch i druge platforme) i kad se koristi kao web-kamera.
 
 
 
 
Stražnji ekran osjetljiv na dodir je malo veći pa će biti čitljiviji, ali ova kamera je bogatija za selfie LCD ekran na prednjoj strani  dijagonale 3,5 centimetra. Ova kamera posebno bi se mogla svidjeti vlogerima upravo zbog dodanog prednjeg ekrana, te onima koji inzistiraju na detaljima u slici.
 
 
HERO9 modovi 
 

 
 
Lens Mod je zamjenski objektiv ultraširokog kuta od 155°, koji omogućava dodavanje Max HyperSmooth stabilizacije i ispravljanje horizonta do nagiba kamere od 45%.

Media Mod kameri dodaje usmjereni mikrofon sa zaštitom od vjetra, HDMI izlaz, 3,5 mm ulaz za mikrofon i dva cold-shoe nosača.
 


 
Light Mod je kompaktno, a snažno LED svjetlo koje se montira u jedan od cold-shoe mountova iz Media Moda. A tu je i DisplayMod - 5-centimetarski preklopni ekran, za one kojima novi prednji ekran nije dovoljno velik.
 
 
 
 
Kamera je vodootporna do 10 m, a za razliku od prethodnika HERO9 ne treba biti u dodatnom okviru da bi se mogao montirati na nosače, jer se nožice za mount za akcijske kamere izvuku s donje strane kamere. Ispod nožica smješteni su zvučnici. Novi tip baterije kapaciteta je 1.720 mAh te omogućava 30% dulji rad kamere za još više zabave.
 
 


Sva ta unapređenja čine novi HERO9 Black novim kraljem akcijskih kamera, a detaljne specifikacije možeš vidjeti u nastavku.