Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Novi Apple Watch 7

Najveći i najnapredniji zaslon do sada.

Revolucionarna zdravstvena inovacija. Budućnost zdravlja. Na cijelom zaslonu. 

Pet potpuno novih aluminijskih boja. 

 

Veći zaslon poboljšava cjelokupno iskustvo, čineći Apple Watch lakšim za korištenje i čitanje. Serija 7 predstavlja naše najveće i najsvjetlije razmišljanje do sada.

 

RETINA ZASLON

Svjetliji pogled tebe. Ne moraš dizati zglob ili dodirivati zaslon da biste vidjeli vrijeme ili druge podatke i komplikacije na svom satu, jer je zaslon uvijek uključen. A sada je 70% svjetlije u zatvorenom prostoru kad vam je ručni zglob spušten.

 

DIZAJN

Tri nevjerojatna materijala.Svaki posebno lijep. Za stvaranje sata koji je jednako zapanjujući za gledanje koliko je sposoban za korištenje potreban je izniman stupanj izrade. Apple Watch dostupan je u tri izuzetna materijala - titaniju, nehrđajućem čeliku i 100% recikliranom aluminiju.

 

PRISTUP

S pristupom tisućama aplikacija iz App Store -a na tvom zglobu, Apple Watch savršen je osobni uređaj za sve što voliš raditi. Surfanje, fotografija, astronomija. Samo preuzmi aplikaciju izravno na svoj Apple Watch i sve što ti je potrebno imaš pri ruci.

 

FITNESS+

Prva fitness usluga koju pokreće Apple Watch. Apple Fitness+ je drugačija vrsta fitness iskustva. Svaki tjedan postoje novi treninzi, od 5 do 45 minuta. Sve osobne metrike iz Apple Watcha sinkronizirane su s iPhoneom, iPadom i Apple TV -om.