Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Nečuveno dobar zvuk uz AirPods2

Bežične. Jednostavne. Čudesne.

 

Čim ih izvadiš iz kutijice, spremne su za suradnju sa svim tvojim uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. Kad pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Upoznaj AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

 

Što će im čip? Čut ćeš.

Iza svih onih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnima, stoji njihov čip Apple W1. Posebno je osmišljen za učinkovitu bežičnu umreženost koja osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. I uz sve to nježan je prema bateriji pa s jednim punjenjem možeš uživati u 5 sati savršeno čistog zvuka.1 Nečuveno.

 

Trebaš brzinsko punjenje?

Ostaviš AirPods u kutijici na 15 minuta i ekspresno dobivaš još 3 sata.2 A kada želiš provjeriti koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svojem iPhoneu.

 

Nečuveno dobar zvuk.

Prava glazba za tvoje uši. Bez obzira radi li se o muzici, filmovima ili nečem desetom, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. A kada ti pričaš, par mikrofona s prostornim filtriranjem pobrinut će se za pozadinsku buku, tako da te se čuje jasno i glasno.

 

1.Testiranje je proveo Apple u kolovozu 2016. pomoću pretprodukcijskih AirPods jedinica i pretprodukcijskog softvera uparenih s pretprodukcijskim iPhone 7 uređajem i pretprodukcijskim softverom. Popis za reprodukciju sastojao se od 358 pojedinačnih pjesama kupljenih u iTunes Storeu (AAC kodiranje od 256 Kb/s). Glasnoća je bila postavljena na 50%. Testiranje se sastojalo od pražnjenja punih baterija za AirPods tijekom emitiranja zvuka sve dok jedna od slušalica nije prestala s reprodukcijom. Vijek trajanja baterije ovisi o postavkama uređaja, načinu upotrebe i mnogim drugim čimbenicima.

2. Testiranje je proveo Apple u kolovozu 2016. pomoću pretprodukcijskih AirPods jedinica i pretprodukcijskog softvera uparenih s pretprodukcijskim iPhone 7 uređajem i pretprodukcijskim softverom. Popis za reprodukciju sastojao se od 358 pojedinačnih pjesama kupljenih u iTunes Storeu (AAC kodiranje od 256 Kb/s). Glasnoća je bila postavljena na 50%. Testiranje 15-minutnog punjenja provedeno je s ispražnjenim AirPods slušalicama koje su punjene 15 minuta, a zatim je emitiranje zvuka nastavljeno sve dok jedna od njih nije prestala s radom. Vijek trajanja baterije ovisi o postavkama uređaja, načinu upotrebe i mnogim drugim čimbenicima.