Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

iPad uređaji 10. generacije

Upoznaj nove redizajnirane iPad modele koji će tvoj posao učiniti bržim, igru dinamičnijom, a zabavu većom.

 Budi prvi koji će iskusiti nevjerojatne performanse koje pružaju Apple noviteti.

 

iPad 10. generacije

Potpuno novi iPad šareno je rekonstruiran kako bi bio sposobniji, intuitivniji i još zabavniji. S novim dizajnom za sve zaslone, 10,9-inčnim Liquid Retina zaslonom i četiri prekrasne boje, iPad pruža moćan način da obavljate stvari, stvarate i ostanete povezani. Uživaj u beskrajnoj svestranosti za sve što voliš raditi. 

Crtaj, slikaj i piši pomoću Apple Pencil-a. Udobno tipkaj, koristi trackpad i uživaj u sadržaju. Možeš koristiti poznate tipkovničke prečace ili trackpad koji možete kliknuti bilo gdje. Doživi nevjerojatno iskustvo tipkanja.

iPadOS objedinjuje sve i čini sve na iPadu glatkim i lakim. Pokreni svoje omiljene aplikacije jednu pored druge, uređuj, dijeli fotografije s drugima i dođi do svih svojih datoteka.

Obavljaj stvari — sve na jednom uređaju. Vodi bilješke, surađuj i besprijekorno radi između aplikacija. Od tortnih grafikona do recepata za pite, iPad je dizajniran za sve vrste produktivnosti.

S novom pejzažnom ultraširokom prednjom kamerom od 12 MP bit ćeš savršeno u kadru bilo da razgovaraš putem FaceTimea, prisustvujete videokonferenciji ili snimaš selfie. A uz središnju pozornicu, kamera se automatski prilagođava kako bi bili u središtu kadra.

 

iPad Pro s M2 čip.
Performanse sljedeće generacije.

Zadivljujuća izvedba. Nevjerojatno napredni zasloni. Superbrzo bežično povezivanje. Mogućnosti Apple Pencil sljedeće razine. Snažne nove značajke u iPadOS-u 16. Vrhunsko iPad iskustvo.

Čip M2 sljedeća je generacija Appleovog silicija, s 8-jezgrenim CPU-om koji pruža do 15% brže performanse i 10-jezgrenim GPU-om koji pruža do 35% brže grafičke performanse. Sa 40% bržim Neural Engineom za ubrzati zadatke strojnog učenja i 50% veću propusnost memorije, M2 donosi zapanjujuće performanse i nove mogućnosti za iPad Pro u odnosu na prethodne iPad modele. Dakle, možeš stvarati fotorealistične 3D dizajne, graditi zamršene AR modele i igrati igre s grafikom kvalitete konzole pri velikom broju sličica u sekundi brže nego ikad.

Kompletan filmski studio u tvojim rukama. Medijski mehanizam visokih performansi na M2 ubrzava ProRes kodiranje i dekodiranje. Možeš pretvoriti video projekte u ProRes brže nego ikad prije. Sa procesorom signala slike u M2 i naprednim kamerama na iPad Pro, sada možeš snimati ProRes video. Pet mikrofona studijske kvalitete i zvuk s četiri zvučnika s podrškom za Dolby Atmos omogućuju snimanje i isporuku zvuka kvalitete u kinu.

 

 Odaberi pravi model za sebe!