Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Logitech MK 295 – kombinacija koja jamči produktivnost🖱⌨

 

Koliko puta vam se desilo da ste pritisnuti rokovima i da imate jako malo vremena da ispunite zadatak, odnosno da toliko čekanu prezentaciju pošaljete na vrijeme. Tada je svaki trenutak bitan, vrijeme se mjeri u sekundama, a ne satima, a najmanja stvar vas može izbaciti iz takta. Buka sigurno nije nešto što priželjkujete!

 

 

Manje buke, više usredotočenosti!

 

Ono što biste u normalnim okolnostima u potpunosti zanemarili, sada vas može izbaciti iz kolosijeka. Rješenje za vrhunsku produktivnost i eliminaciju ovakvih i sličnih scenarija donosi Logitechova kombinacija tipkovnice i miša MK295 Silent Wireless Combo. I nije silent tek puka fraza ili tvrdnja bez uporišta. Naprotiv, dokazano je da inovativna Logitechova tehnologija donosi više od 90% eliminacije buke koju inače proizvode standardne tipkovnice i miševi. Osjećaj na tipkovnici je i dalje postojan kao što je i nekada bio na najprodavanijem modelu tipkovnice i miša, ali uz značajno smanjenje buke kako biste ostali usredotočeni na zadatak bez ometajućih zvukova klikanja i tipkanja.

 

 

Udobnost susreće produktivnost

 

Tipkovnica pune veličine pruža sve što vam treba u elegantnom i učinkovitom dizajnu. 8 prikladnih prečaca i dodatni numerički dio pojednostavljuju unos podataka. K tome, tipkovnica je otporna na prolijevanje. Nemojte je umakati, no do 60 ml prolivene tekućine neće stvarati tehničke probleme.

 

Miš je izvrsne ergonomije i iznimno udoban za dugotrajno korištenje. Radi besprijekorno na većini površina, a posebno je impresivna nečujnost klikanja, koju donosi tehnologija SilentTouch.

 

 

Bežično za vrhunsku organiziranost

vašeg radnog stola

 

Vaše radno okruženje je vaša sigurna zona. Tu želite dominirati i osjećati se samouvjereno bez dodatnih kablova koji donose nepotrebnu neorganiziranost vašeg radnog stola. Zahvaljujući snažnoj, pouzdanoj bežičnoj vezi od 2,4 GHz s dometom od 10 m oslobodite svoj radni prostor pomoću malenog USB prijamnika i ostanite usredotočeni i organizirani.

 

Baterije dugog vijeka trajanja

 

 Kako biste ostali maksimalno fokusirani na posao i produktivnost, ne morate brinuti o trajanju baterije. Baterija tipkovnice trajat će 36 mjeseci, a baterija miša 18 mjeseci, što znači da mjesecima možete biti bezbrižni i bez muke s promjenom baterija.