Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

MacBook Air 13" - samo 7.777 kn u Linksu!

  Zašto Mac?

Mac je jednostavan, siguran i iznimno moćan stroj.
 
Opremljen je vrhunskim aplikacijama koje potiču produktivnost i kreativnost.
 
Stvoren je da surađuje s iPhoneom i iPadom bolje nego ijedno drugo računalo. A zato što Apple proizvodi i softver i hardver, sve radi jednostavno i besprijekorno.
 
Stvoren da bude bolji.

Mac prijenosnici su nevjerojatno tanki i lagani, a istovremeno i toliko izdržljivi da traju godinama. Na Macu sve radi besprijekorno zato što su njegov hardver i softver stvoreni jedno za drugo i prepuni tehničkih inovacija.
 
Aplikacije za sve.

Mac dolazi opremljen vrhunskim aplikacijama za kreativnost i produktivnost s kojima možeš kreirati dokumente, prezentacije i filmove, surfati internetom, slati poruke, pisati bilješke, upravljati kalendarom i još mnogo toga. I, naravno, Microsoft Office savršeno radi na Macu.
 
Stvoren za iPhone. I obratno.
 
Ako koristiš iPhone, uživat ćeš u svemu što možeš napraviti na Macu. Upućuj i primaj iPhone pozive na Macu, šalji i primaj poruke. Počni pisati email, dokument ili surfati na jednom Apple uređaju i nastavi na drugom. iCloud čuva sve tvoje fotografije, glazbu i druge datoteke ažurirane i sinkronizirane na Mac i iOS uređajima.
 
Privatnost i sigurnost.

MacBook Air
13-inčni MacBook Air opremljen je s 8 GB memorije, petom generacijom Intel Core procesora, Thunderbolt 2 priključkom, sjajnim ugrađenim aplikacijama i baterijom koja traje cijeli dan. Tanak je, lagan i dovoljno izdržljiv da ga možeš ponijeti kamo god kreneš — no i dovoljno snažan da napravi sve što želiš kada stigneš na odredište.
Fenomenalni uvjeti plaćanja - Cijena je jednaka za sve načine plaćanja. Platite karticom do 12 rata bez kamata*. A mi Vam ga dostavljamo na kućna vrata potpuno BESPLATNO!
 
Do 12 rata bez kamata. Jednaka cijena za SVE načine plaćanja. Besplatna dostava.