Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Logitech Pebble M350 – pet boja za čistu peticu

Dizajnerski gadget

Logitech M350 Pebble, odnosno oblutak, koji je zbog tankog i minimalističkog dizajna ponajprije zavolio ljepši spol, sada je postao još primamljivijim tehničko-modnim dodatkom. Ruku na srce, miš je odavno prestao biti samo tehničkim pomagalom, a sve je više gadget koji osim tehničkih karakteristika mora imati i „ono nešto“. A M350 upravo utjelovljuje superiorne tehničke karakteristike upakirane u dizajn koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Prijenosan, pouzdan i tih

Miš je u osnovi namijenjen je onima koji koriste prijenosnik za dugotrajni rad i žele iskoristiti sve pogodnosti bežične tehnologije, a da pritom uživaju u svim „blagodatima“ koje ovaj miš donosi. Tu prije svega mislimo na „novo normalnog“, odnosno na uvjete rada od kuće gdje svaki kutak doma zapravo postaje potencijalnim radnim mjestom. Pritom nikako ne smijemo zaboraviti na buku koju proizvodimo tipkajući i klikajući, često zanemarujući decibele koje proizvodimo, koji mogu narušiti mir kućne atmosfere. Logitech M350 i ovu situaciju superiorno rješava u svoju korist! Naime, dokazno je da M350 donosi ergonomiju i doživljaj standardnog miša, no pritom proizvodi 90 posto manje buke u usporedbi sa standardnim mišem – Vjerujte nama kada kažemo - vaši ukućani će vam biti zahvalni!

 

5 nijansi zadovoljstva

Već na prvi pogled jasno je da se miš razlikuje od konkurencije na tržištu. Logitechov oblutak visok je samo 26.5 mm te teži samo 100 grama! Bez obzira na te karakteristike, miš je iznimno čvrst, a kvaliteta izrade dolazi do izražaja već prvi prvom korištenju. Završna obrada je nešto što će dodatno privući kupce, a savršeno će se uklopiti u svako okruženje jer miš odsad dolazi u pet atraktivnih boja – crnoj, roza, bijeloj, plavoj i zelenoj. Odsad nema isprike za modne failove – ovaj miš stilski možete upariti s omiljenom komadom odjeće ili radnog okruženja, rekli bismo „perfect match“.

 

Stvoren da izgleda, traje i daje

Možda najbolja usporedba ovog miša je S Appleovim mišem Magic Mouse, s tim da Pebble dolazi s kotačićem za skrolanje. Naime, istraživanje je pokazalo da korisnici više vole mehanički kotačić od onog „nevidljivog“. Već smo spomenuli da su u Logitechu prilikom dizajna proizvoda uvijek puno pažnje posvećivali udobnosti korištenja, odnosno ergonomiji. Vođeni idejom da miš mora odlično izgledati, nikako nisu zanemarili činjenicu da mora biti i ugodan tijekom korištenja. Stoga sa sigurnošću možemo utvrditi da je i M350 rezultat uloženog truda kako bi se napravio model miša koji je podjednako minimalistički dizajniran i iznimno ugodan za dugotrajno korištenje.

Miš dolazi s USB prijamnikom koji se može pohraniti u maleni spremnik s donje strane miša, a tamo se nalazi i AA baterija koja može trajati i do 18 mjeseci, odnosno godinu i pol, što znači da zaista ne morate brinuti o tome hoće li miš raditi ili ne.

 Višestruka povezivost sigurno je jedna od značajki koji ovaj miš izdvaja u ponudi sličnih miševa – možete ga spojiti putem gore spomenutog USB prijamnika ili putem Bluetooth veze, a miš se može koristi na dva različita računala istovremeno. Naime, na stražnjoj strani miša se nalazi gumb koji vam omogućava odabir spajanja na računalo putem Bluetooth veze ili USB prijamnika.

 Obzirom na male dimenzije i tek samo 100 grama težine, miš je lako prenosiv te lako može postati vaš najbolji suputnik. Da stilizirani dizajn i vrhunske performanse ne moraju nužno imati visoku cijenu, dokaz je i ovaj dizajnerski miš koji je dostupan za samo 189,05 kn dostupan u Linksu.

  

Visoke performanse, niska cijena

Ukoliko tražite žele vrhunski uređaj bez da se odreknete funkcionalnosti puno skupljih miševa, a da pritom ostvarite i značajnu financijsku uštedu, Logitech Pebble M350 savršen je izbor za vas – na vama je samo da odaberete boju…bijeli, crni, roza, plavi ili zeleni… pitanje je sad!