Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Logitech G733 – bežične slušalice u boji za više individualnosti i stila

 

Manje tame, više boje

 

Pogled na gaming stol ponekad zna otkriti manjak osobnosti ponajprije zahvaljujući činjenici da glavnina računalne periferije, dolazi u pretežito tamnim bojama. No gaming je već dugo dio pop kulture gdje osobni izričaj i personalizirani stil igrača postaju neizostavnim dijelom identiteta gejmera. U Logitechu shvaćaju da je gaming ozbiljan posao, ali na zabavan način.

 

Stil dolazi u boji

 

Da je tome tako najbolje potvrđuju nove bežične slušalice Logitech G733 koje u gaming donose svojevrsnu revoluciju, a vaš stol za igranje čini manje mračnim mjestom! Riječ je o iznimno laganim slušalicama (278 g) koje dolaze u nekoliko atraktivnih boja: bijela, crna, plava i lila. No izgled nije jedini adut ovih slušalica – one su namijenjene cjelodnevnom korištenju, a udobnost korištenja jamče i inovativne šarene trake za glavu od tkanine, koje se mogu preokrenuti za drugačiji izgled ili se jednostavno mogu zamijeniti kupovinom novih s drugačijim dezenom.

 

 

Dizajn susreće tehnologiju

 

Impresivan je podatak da osim vanjskog izgleda slušalice glavninu značajki dijeli sa slušalicama Logitech Pro X Lightspeed. Pune se preko USB-C kabla, a napunjene mogu vam omogućiti do 29 sati igranja. Obzirom na to da dolaze s USB prijemnikom ( u istoj boji kao i slušalice), kompatibilne su PC računalima, ali i PS4. G733 također podržava DTS X 2.0 virtualni surround zvuk i ima prilagodljive postavke mikrofona unutar Logitechovog softvera G Hub. Putem istog softvera slušalice je moguće dodatno personalizirati izborom RGB osvjetljenja LED panela na bočnima stranama slušalica.