Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NE PROPUSTI - Logitech gaming periferija po super cijeni

SVE ZA GAMING IZ LOGITECHA PO ODLIČNOJ CIJENI!

Za potpuno gaming iskustvo potrebna je i kvalitetna periferija. Logitech sa svojom G serijom donosi vrhunske uređaje za igranje namjenjene ozbiljnim igračima, bez obzira na kojoj platformi igrali. Požurite u Links po vrhunsku tipkovnicu, miš, slušalice ili volan iz Logitech G serije i dignite svoju igru na višu razinu. 

 

Mehanička tipkovnica Logitech G910 Orion Spectrum

 

Apsolutna udobnost i brzina tipkanja, inteligentno i moćno RGB osvjetljenje u 16.8 milijuna boja, 9 podesivih G-tipki, instant tipke za multimediju, izuzetna izdržljivost

 

Bežični miš Logitech G602 

Za maratonski gaming i zahtjevne igrače. Izuzetno izdrljiva baterija do čak 250 sati igranja u "Performance" načinu rada. U "Endurance" načinu rada baterija može trajati i do 1440 sati! 11 programabilnih tipki, podesiva osjetljivost do 2500 dpi. Brzina od čak 2m/s. 

 

Ultra brzi miš Logitech G402 

Ekstremna responzivnost. Poboljšani senzor osjetljivosti do 4000 dpi. Odaziv čak 1ms. 8 programabilnih tipki. 4 gaming profila. Udoban dizajn. 

 

Slušalice Logitech G430

 

Čuj protivnike prije nego oni čuju tebe. Audio kontrola na dohvat ruke (na kabelu). Lagane, udobne i jednostavne za prijenos. Mikrofon s eliminacijom šuma. Sportske rotirajuće slušalice sa tkaninom koju je moguće skinuti i oprati te vratiti čiste u upotrebu.

 

Volan Logitech G29 Driving Force

Za PS3 i PS4. Radi i na računalu uz korištenje Logitech Gaming softwarea. Dizajniran za fantističan osjećaj vožnje. Precizna i praktična kontrola vožnje. Osjeti svaki pomak, zavoj i gume. Kvalitetna izrada. Izvanredne pedale za realističan osjećaj napetog utrkivanja.