Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

LINKS Premium isporuka isti dan!

 

Links kao nacionalni lider u IT branši prati trendove i potrebe kupaca te od sada svojim kupcima donosimo novu LINKS Premium uslugu isporuke proizvoda isti dan te tako postajemo lider i u ovom području.

Prilikom kupovine na www.links.hr kupci sa zagrebačkog područja moći će odabrati istodnevnu dostavu naručenih proizvoda. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikendom isporučit će se istoga dana. Dostave nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, već je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ali i vikendom, ovisno o potrebama naših kupaca.

Ovom uslugom pokrivamo područje Zagreba, Samobora, Svete Nedelje, Velike Gorice, Zaprešića, Sesveta i Brezovice. Svakog dana mogu se isporučiti više stotina malih i srednjih paketa te je moguće vrlo brzo prilagoditi ponudu potražnji. Cijena Links Premium dostave iznosi 99,00 kn neovisno o ukupnoj vrijednosti narudžbe.

Potreba kupaca da dobiju svoj proizvod isti dan je sve izraženija te je ova usluga namijenjena upravo njima. Nekada nemamo mogućnost otići do trgovine, ali želimo proizvod kada ga kupimo imati odmah tj. u što kraćem mogućem roku. U LINKS-u je to od sada omogućeno novom Premium uslugom isporuke proizvoda isti dan – jer ovdje su potrebe i želje naših kupaca uvijek na prvom mjestu.

 

Links, tvoj izbor br. 1!