Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Lenovo Yoga 900 - Prepoznatljivo drugačije 2-u-1 prijenosno računalo

Sve do 6. generacije Intel® Core™ i7 procesora

Novi standard za performanse računala je stigao sa Intel® Core ™ 6. generacijom procesora. Ovaj super brzi, upakiran processor family s ugrađenim sigurnosnim značajkama, spreman je podignuti vašu produktivnost, kreativnost i 3D igranje na sljedeću razinu. Pored toga, omogućujući uzbudljive Windows 10 značajke, 6. generacija Intel® Core ™ procesora, osnažit će vas da oslobodite vašu maštu i istražite mogućnosti.

Windows 10 Home

To je poznati osjećaj Windows-a, samo bolji. Startni izbornik se vratio, bolji nego ikad. Proširite ga, prilagodite ga, učinite ga vašim. Radite s više uređaja do kojih vam je stalo, kao što su pisači, kamere i USB-ovi. I uživajte u dodatnim sigurnosnim značajkama, koje vam pomažu da se zaštitite od krađe uređaja i zlonamjernog softvera.

Više načina za korištenje vašeg Yoga računala

Yoga 900 je iznimno prilagodljivo računalo. Ono ima četiri različita načina korištenja kako biste Vi učinili ono što želite: Laptop, Stand, Tent ili Tablet. Tajna: Yoga 900, jedinstveni dizajn, šarka u obliku remena za sat i zaslon osjetljiv na dodir omogućuje zaslonu okretanje oko 360°, što znači da možete odabrati način koji koristite na temelju onoga što ste odlučili raditi.

Šarka u obliku remena za sat

Prepoznatljivo različita, ova elegantna šarka se sastoji od 813 pojedinačnih komponenti za tekući prijelaz između načina rada, ali s minimalnim razmacima između pokretnih dijelova, za dosljednu napetost. Tehnologija automatskog zaključavanje šarke, omogućuje vam da lako otvorite i zatvorite prijenosno računalo, čak i s jednom rukom. Dostupna je u tri boje, kako bi odgovarala poklopcu: klementine narančastoj, pjenušac zlatnoj i platinasto srebrnoj.

QHD+ (3200 x 1800) zaslon s IPS tehnologijom

Zaslon visoke razlučivosti (IPS) LCD zasloni s visokom svjetlinom. IPS tehnologija omogućava živopisne boje i kut gledanja od skoro 180-stupnjeva. QHD+ zaslon izgleda sjajno iz bilo kojeg kuta.

Hladno i nečujno

Jedinstvena legura metala ventilatora, 32-posto veća, ali na 66-posto gustoće, omogućuje prijenosnom računalu da ostane tanak I super. A posebno dizajnirani otvori u šarki omogućuju izvrsno hlađenje, otpornost na prašinu i čist dizajn koji je tih, ali sa 15 posto boljim protokom zraka i 30 posto boljim hlađenjem.

Ultra tanko, lagano i prenosivo

Počevši od svega 1,29 kg i samo 14,9 mm debljine, Yoga 900 je ultra prenosivo - on je savršen za one koji žele raditi u pokretu, te je najtanje na svijetu Intel® Core ™ i konvetibilno prijenosno računalo. A s do 10 sati stvarnog trajanja baterije - na temelju stvarnog korištenja podataka iz lokalne video reprodukcije i puno web pretraživanja, a ne simulacija - možete ići cijeli dan bez ponovnog punjenja.