Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Lenovo Yoga 520 - Multimedija u pokretu!

 

Moderno 2-u-1 računalo za zabavu

Prekrasni videozapisi. Poboljšani zvuk. Optimizirane značajke videopoziva. To je sve u Yoga 520, elegantno 14" 2-u-1 prijenosno računalo sa snažnim procesorima i dugotrajnim vijekom trajanja baterije. Pojačajte svoje iskustvo još više, uz vrhunske mogućnosti poput Lenovo Active Pen i čitača otisaka prstiju za neprobojnu zaštitu.

 

 

 

Elegantna prenosivost

Radite od kuće, ili ga nosite u torbi tijekom dana. S težinom koja se kreće od 1,75 kg, lako će ići s vama kamo god vas život odvede.

Dizajniran s preciznošću

Izrađen od uglađenog aluminija, Yoga 520 je dostupna u 3 boje: Mineral Grey, Onyx Black i Metallic Gold. Njegovi precizno izrezabi kosi rubovi dizajnirani su za čist i moderan izgled, a poboljšani touchpad omogućuje još veću udobnost i poboljšanu kontrolu.

Lenovo Yoga 520 boje

 

Yoga 520 - Prenesite Vaše misli još lakše uz Windows Ink

Ostanite fleksibilni s zakretanjem do 360 stupnjeva

Za razliku od tradicionalnog prijenosnog računala, Yoga 520 se transformira u skladu s vašim rasporedom. Zahvaljujući izdržljivim šarkama od 360 stupnjeva, možete se jednostavno prebaciti u tablet način rada za surfanje internetom ili tent način za gledanje filmova. S toliko velikom fleksibilnošću uvijek ćete imati savršen kut gledanja. 

Rad i igranje s dodatnom Lenovo Active Pen i Windows Ink

S velikom preciznošću i tehnologijom odbijanja dlana, Lenovo Active Pen emulira prirodno iskustvo pisanja olovkom po papiru. Uparen s novim Windows Ink značajkama, koji se nalaze izravno na programskoj traci, voljet ćete nove načine na koje možete pretvoriti misli u djela. Napišite bilješke koje se sinkroniziraju s Cortanom kako bi bile dostupne na vašim drugim uređajima; ili budite kreativni s ručno izrađenom rođendanskom čestitkom.

  

Budite ispred ostalih uz procesore do Intel® Core™ i3*

Yoga 520 dolazi s 7. generacijom Intel® Core™ i procesora i hibridnom pohranom:  do 256 GB PCIe SSD + 1 TB SATA HDD*. Uživat ćete u dizanju sistema brzom svjetlosti i velikoj brzini prijenosa. S do 16 GB memorije moći ćete upotrebljavati više aplikacija, velikih programa i datoteka bez ikakvih usporavanja.

Budite produktivni s Windows 10 Home

Yoga 520 vam donosi Windows 10 Home, izgrađen s mnoštvom novih značajki za pojednostavljenje vašeg života.

Lenovo Yoga 520 - budite produktivni uz Windows 10

 

 

Lenovo Yoga 520 - Pojednostavljena sigurnost s Čitačem otiska prsta

Punjenje baterije - kada god vam je to potrebno

10,4 sati trajanja baterije znači da se nikada nećete usidriti uz utičnicu. Osim toga, Yoga 520 ima uvijek uključeni USB 3.0 priključak, što znači da ćete moći napuniti ostale omiljene uređaje čak i kada je prijenosno računalo isključeno.

Pojednostavljena sigurnost s čitačem otiska prsta i Windows Hello

Prijavite se u svoj Yoga 520 tri puta brže s dodatnim čitačem otisaka prstiju, što lozinke čini prošlošću. Također ćete moći sigurno plaćati putem PayPal-a, a uz podršku sustava Windows Hello prijavljivati će te se na stranice kao što su DropBox i ostale samo s jednim dodirom prsta.

  

Briljantna jasnoća Full High Definition pregleda

Pomoću Full HD (14") IPS zaslona moći ćete gledati filmove i pregledavati web sa živopisnim detaljima iz gotovo svakog kuta - bilo da ležite na kauču ili gledate s prijateljima. Suzili smo okvire na dvije strane zaslona s 12,3 mm na minijaturnih 7,6 mm kako bismo maksimalno povećali vaš doživljaj gledanja.

Čist i jasan zvuk s Harman zvučnicima i Dolby® Audio Premium™

Opremljen sa stereo zvučnicima koji sadrže Harman® tehnologiju, Yoga 520 donosi čist, jasan zvuk - za poboljšani doživljaj slušanja.

Briljantna jasnoća FHD pregleda

 *Na odabrane modele LENOVO YOGA 520 prijenosnog računala.