Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Predbožićna vikend akcija - Smartphone Lenovo K5 Note (16.-18.12.)

U blagdanskom rasploženju za ovaj vikend donosimo sniženje na jedan od najprodavanijih i najtraženijih Lenovo smartphonea - Lenovo K5 Note!

Ovaj pametni telefon karakterizira FHD zaslon s širokim kutem gledanja namijenjen prikazivanju filmova, fotografija i igara. Procesor i 3 GB RAM memorije omogućuju besprijekorni multitasking, a baterija gledanje čak 2 filma sa samo jednim punjenjem!
Stražnja kamera od 13 MP će biti na usluzi za odlične snimke i fotografija, a prednja od 5MP za selfije s kojima ćeš se ponositi! Pohvaljujemo i moderan dizajn u zlatnoj boji pjenušca :)

Dodatna pogodnost je što kupnjom ovog smartphonea možeš OSTVARITI POVRAT LOVE!

Kupi ga ovaj vikend  po sniženoj cijeni u Links poslovnicama koje u subotu rade do 20h ili naruči na webshopu uz besplatnu dostavu, ispuni prijavnicu na lenovocashback.me i imaš priliku dobiti svoju lovu natrag!

AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE OD PETKA 16.12. U 21:00 SAT DO NEDJELJE 18.12 U 23:59 SATI ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE