Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

IPL uređaji za osobnu njegu

 

Izdvojena ponuda PREMIUM brendova do 30.11. uz uštede

 

SmoothSkin IPL epilatori | Jamstvo 24 mjeseca | Uštede do 900 kn 

Zahvaljujući novom SmoothSkin Bare+ (IPL) sustavu uklanjanja dlačica, razveselite se svilenkasto glatkoj koži koja traje toliko dugo da ćete zaboraviti na bodljikave noge i pazuhe.

Najbrži je IPL uređaj na tržištu, a tretman cijelog tijelo možete završiti u samo 10 minuta. Sa 100 bljeskova u minuti, možete tretirati cijelo tijelo (donji i gornji dio nogu, bikini zonu i pazuhe).

Uštede do 900 kn na odabrane SmoothSkin proizvode. 

 

 

IPL BRAUN epilatori | Jamstvo 24 mjeseca | Uštede do 1500 kn

Najnovija generacija Braunovih IPL uređaja. Trajno uklanjanje dlačica u samo 3 mjeseca.
Najsigurnija IPL tehnologija. Klinički testirana. Sigurnost za kožu dermatološki potvrdila međunarodna organizacija za zdravlje kože (Skin Health Alliance).
SMART IPL sa senzorom za kožu SensoAdaptTM (s UV zaštitom): jedina IPL tehnologija koja se neprekidno automatski prilagođava nijansi vaše kože†.
Brzi tretman: tretirajte obje noge u samo 9 minuta pri najnižoj razini energije. Dvaput brže od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 3. Dolazi s preciznom

Uštede do 1500 kn na odabrane IPL BRAUN epilatore.

Philips Lumea Advanced | Jamstvo 24 mjeseca | 200 kn uštede

Nježno i dugotrajno smanjenje dlačica.
Philips Lumea Advanced čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na tijelu i licu. Nježni svjetlosni impulsi, kada se redovito primjenjuju, održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan.

Ušteda 200 kn na odabrane IPL Philips epilatore.