Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

HP OMEN 15 - IZGLEDA TAKO DOBRO!

 
Ne trebamo ti reći koliko dobro izgleda i kakav je osjećaj igrati na njemu, ali svejedno ćemo to napraviti. U očima je to lako, s dopadljivim dizajnom i brzim prikazom.
 
Procesor Intel Core i7 desete generacije / Ryzen 7 četvrte generacije i nove Nvidia grafičke kartice te Max-Q dizajn, čine da se zapitate kako to sve stane u tako malo kućište.
 
Do 300Hz FHD odziva
Smanjite frustrirajuće zaostajanje slike uz munjevitu brzinu osvježavanja od 300Hz i potpunu 1080p FHD rezoluciju za glatko igranje.
 
Trostrani uski okvir
Maksimizirajte svoj prikaz s trostranim mikro-rubnim zaslonom.
 
Do 12.5h trajanja baterije
Izuzetno dugo trajanje baterije, što znači da nećete prestati nizati pobjede i diviti se ovom prekrasnom dizajnu.
 
BANG & OLUFSEN zvuk
HP dvostruki zvučnici i audio boost. Prilagođavanje zvuka putem aplikacije donosi audio savršenstvo na vaš prijenosnik.
 
OMEN hlađenje
Ostaje hladan pod opterećenjem uz novu Tempest tehnologiju hlađenja. Trostrana ventilacija i protok zraka u 5 smjera dizajnirani su kako bi se maksimizirale performanse i održavale vaš sustav hladnim čak i kada se igra zagrijava.
 
 
Kontrola izvedbe
Ne treba nam uvijek prijenosnik za najzahtijevnije igre. Odaberite način rada da biste ga uskladili s onim za što se koristi.
 
 
 
 
Osvjetljenje
S RGB spektrom od 16.8 milijuna boja, osvjetljenje na svojim OMEN uređajima možete prilagodit na bilo koji način – za bilo koju namjenu. 
 
 
Aplikacija za praćenje temperature
Nitko ne želi „trzaje“ za vrijeme igranja. Promatrajte sve podatke pomoću nadzorne ploče koja prati sve ključne podatke u stvarnom vremenu. Upotreba skeniranja, temperatura vašeg CPU-a, GPU-a i memorije.