Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

HP Neverstop laseri - NOVO u ponudi!

 

 

Nikada više nećete morati brinuti o tinti s HP-ovim novim

 

Neverstop laserskim pisačem

 

 

 

Prvi laserski pisač bez spremnika na svijetu.

 

Bez obzira da li posjedujete efikasan laserski printer ili jeftiniji inkjet pisač, uvijek ćete morati kupiti patrone i razmišljati o izmjeni tinte ili tonera kada se osuši. HP je prepoznao potrebe potrošača i sada nudi pisač bez uložaka. 

Novi HP Neverstop Laser pisač koristi ono što HP naziva "spremnikom tonera". Izvan kučišta, ovaj spremnik može ispisati do 10 puta više stranica od tradicionalnih pisača iste klase. To uključuje ukupno 5.000 stranica s uključenim punjenjem u kutiji. 

 

 

 

Uštedite do 80 % na HP-ovim tonerima.

Najniži troškovi ponovnog punjenja za HP-ovo lasersko ispisivanje u odnosu na HP-ove tonerske spremnike. Uživajte u ispisu visoke kvalitete bez kompromisa. Cijena novog punjenja 109 kn za 2500 stranica.
 

 

Ispis do 5000 stranica izravno iz kutije prije prvog ponovnog punjenja.

Minimizirajte prekide u radu i ispisujte do 10 puta više stranica nego s drugim HP-ovim laserskim pisačima u klasi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Odaberite laserski pisač HP Neverstop bez spremnika za svoju tvrtku ili dom.

 

Usmjeren je prema malim i srednjim poduzećima i startup tvrtkama koje nemaju vremena za rješavanje različitih problema s pisačem i samo žele što prije započeti s radom s raznim poslovima ispisa. Pogotovo za rad od kuće.

Pisač također podržava HP-ovu pametnu aplikaciju koja omogućuje ispis izravno s vašeg telefona i drugih usluga poput Dropboxa i Google drive.

 
Pogledajte ponudu i ne propustite akciju do 30.04. za beplatnu dostavu, kupnjom ovog printera i svega što se nađe u istoj košarici!
 
 
 

 

 

 

 

 

1. Neprestano samostalno ponovno punjenje tonera pomoću OEM tonera s valjkom za oslikavanje u usporedbi s većinom konkurentnih OEM monokromatskih laserskih pisača diljem svijeta s cijenom < 250 USD i višefunkcijskih pisača s cijenom < 350 USD od 15. studenog 2018. HP-ovo interno istraživanje i ispitivanje Keypoint Intelligence – Buyers Lab za 2018., koje je naručio HP. Tržišni udio prema izvješću tvrtke IDC CYQ4 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, izdanje za 2018Q2. Pojedinosti potražite na web-mjestu keypointintelligence.com/HPNeverstop Vanjska veza.

2. Utemeljeno na internoj HP-ovoj usporedbi za MSRP i cijeni po stranici za HP LaserJet Pro M15 i HP LaserJet Pro MFP M28 sa standardnim izvornim tonerskim ispisnim uloškom HP 44A/48A LaserJet crne boje, od ožujka 2019. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3. Stvaran broj stranica koje je moguće ispisati znatno ovisi o sadržaju ispisanih stranica i drugim faktorima. Prosjek prema normi ISO/IEC 19752 i neprekidnom ispisu. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

4. Utemeljeno na pisačima HP LaserJet Pro M15 i HP LaserJet Pro MFP M28 sa standardnim izvornim tonerskim ispisnim uloškom HP 44A LaserJet crne boje uz ISO od 500 stranica. Stvaran broj stranica koje je moguće ispisati znatno ovisi o sadržaju ispisanih stranica i drugim faktorima. Prosjek prema normi ISO/IEC 19752 i neprekidnom ispisu. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

5. Morate preuzeti aplikaciju HP Smart. Dodatne informacije o preduvjetima za lokalni ispis potražite na web-mjestu hp.com/go/mobileprinting.

6. U usporedbi s većinom OEM aplikacija za mobilni ispis za tintne i laserske pisače i uređaje "sve u jednom" za dom i kućni ured čija je cijena manja ili jednaka 429,99 USD. Tržišni udio prema izvješću tvrtke IDC CYQ2 2018 Hardcopy Peripherals Tracker. Tvrdnja se temelji na laboratorijskom testiranju i istraživanju proizvođačkih aplikacija za mobilni ispis i istraživanju Keypoint Intelligence – Buyers Lab, koje je naručio HP. Pogledajte izvješće za rujan 2018. na adresi www.keypointintelligence.com/HPSmartApp