Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Garmin Forerunner satovi na tjednoj akciji (do 5.6.)

Forerunner 235 - popularni sportski satovi za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću su ovaj tjedan na posebnoj akciji!
Bilježe udaljenost, tempo, vrijeme, puls i još mnogo toga.

Moguć je utomatski prijenos podataka putem usluge Garmin Connect™ koja omogućuje praćenje u stvarnom vremenu, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama.

Garmin Forerunner 235 bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju.

Ovi sportski satovi koriste optički senzor koji na zapešću neprekidno mjeri puls, pa možete trčati bez trake. Boja mjerača pokazuje u kojoj ste zoni pulsa i broj otkucaja u minuti u stvarnom vremenu.

Pomoću usluge Garmin Connect preuzmite napredna vježbanja i planove treniranja za lakše ostvarivanje ciljeva. 

Kada završite s trčanjem, sat postaje uređaj za praćenje aktivnosti i broji vaše korake i kalorije tijekom dana. Podsjetit će vas i da je vrijeme za pokret ako ste sjedili dulje od jednog sata. Forerunner 235 je kompatibilan s prijemnicima signala GPS i GLONASS satelita pa brzo i precizno otkriva vaš položaj, bilo da ste usred šume ili u blizini visokih zgrada.

Jednostavnije ne može.
Jasni i jednostavni grafikoni, karte i još mnogo toga omogućuju vam da pregledavate svoje aktivnosti, pratite svoj napredak i bežično prenosite i dijelite važne podatke izravno s online Garmin Connect mrežom. To znači da se možete natjecati s prijateljima i članovima obitelji u tjednim koracima ili trkačkim izazovima i pomoću funkcije LiveTrack u stvarnom vremenu uspoređivati rezultate. Čak možete koristiti bežične veze aplikacije za primanje meteoroloških podataka, prognoze i pametnih obavijesti na kompatibilnom Garmin uređaju.

Iskoristite akciju, izaberite svoj ponuđeni Garmin Forerunner 235 i ostvarite svoje ciljeve!

Ponuda traje do 5.6.2016.