Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

EKSKLUZIVNO U LINKSU: Razer Iskur gaming stolica

Dizajnirana za udobnost

Model stolice za igranje Iskur osmišljen je i proizveden kako bi vam bilo ugodno i udobno tijekom igranja, ali i pritom pritom sačuvao vaše zdravlje u najvećoj mogućoj mjeri. Najveći fokus pritom je stavljen na očuvanju vaših leđa u što boljem stanju. Možda vam se to u ovom trenutku ne čini naročito važnim, no vjerujte nam na riječ - nakon dugo godina igranja razlika između kvalitetnih i nekvalitetnih stolica za igranje bit će sve veća i očitija. Prva Razerova stolica za gejmerice i gejmere nema, za razliku od većine sličnih komada namještaja, lumbalne jastuke koji se s vremenom pomiču ili fiksne nosače koje nije moguće prilagoditi leđima. Umjesto toga Iskur pruža potporu za kompletni donji dio leđa s ugrađenom, podesivom lumbalnom krivuljom koja se poravna s kralježnicom, osiguravajući idealno držanje tijela za vrijeme igranja i maksimalnu udobnost.

Potpuno prilagodljiva

Ovaj je stolac umotan u materijal koji je žilaviji i izdržljiviji od standardne poliuretanske kože, što ga čini prikladnijim za podnošenje ljuštenja koje dolaze od svakodnevne i višesatne uporabe. Kako bi vam omogućio idealnu ravnotežu potpore i udobnosti, Iskur ima plišane, guste jastuke koji pružaju bolju konturu, omogućujući vašoj težini primjenu taman onoliko pritisaka dok se oblikuju kako bi podržali vaš jedinstveni oblik tijela. Naslon za glavu je od memorijske pjene visoke gustoće koja se može prilagoditi obliku vaše glave kako bi pružila maksimalnu razinu udobnosti. Također nudi i potpuno prilagodljive 4D naslone za ruke - moguće ih je namještati gore-dolje, naprijed-natrag, lijevo-desno i rotirati prema unutra ili van. Može ponijeti težinu do 136 kilograma i idealna je za prilagodbu igračicama i igračima visine između 170 i 190 centimetara.

Razer Iskur odlično će poslužiti ne samo za igranje, već i kao dio opreme vašeg kućnog ureda. Naime, u doba pandemije sve više nas posao obavlja od kuće, što često podrazumijeva sate i sate provedene pred računalom. Igranje je možda zahtjevnije za tijelo zbog intenziteta, no ni posao ne treba zanemariti, baš zato što nam odnosi tako veliki dio dana. Stoga iskoristite priliku i nabavite Razerovu stolicu za igranje Iskur. Vaša će vam leđa biti zahvalna.

Do nedjelje, 31. siječnja, ovu vrhunsku stolicu za igranje možete nabaviti za 3.999 umjesto 4.299 kuna, uz dvije godine jamstva. Iskoristi priliku koja te čeka u Links poslovnicama ili na web shopu.