Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Donacija za DVD Sesvetski Kraljevec

DVD Sesvetski Kraljevec osnovan je 1939. godine, a trenutno broji 154 člana, od čega 76 djece i mladeži. Društvo je svakodnevno od 0-24 na raspolaganju, prvenstveno lokalnom stanovništvu i tvrtkama koje djeluju na području Sesvetskog Kraljevca, ali isto tako i na području Grada Zagreba, šire okolice, a po potrebi i u ostalim dijelovima Republike Hrvatske.

Kod vatrogasnih intervencija zbog boljeg i bržeg izviđanja terena iz zraka od velike bi im važnosti bio dron kojim bi se smanjio broj izviđanja koji je potrebno izvršiti pješice. Upravo iz tog razloga, donaciju DJI MAVIC AIR FLY MORE COMBO drona omogućili su Links i distributer DJI dronova Aviteh.

Požari otvorenog prostora su sve češći na područjima gdje je težak pristup vatrogasnim vozilima te je izviđanje potrebno izvršiti pješice što oduzima dosta vremena i požari se mogu znatno proširiti. Uz pomoć drona može se napraviti izvid iz zraka kako bi se mogla utvrditi površina zahvaćene požarom, poplavama, ima li ugroženih ljudi i objekata te kako bi mogli pravovremeno reagirati i snage rasporediti tamo gdje je to najpotrebnije. 

Donacija je uručena u petak 29.05.2020. te je sve zabilježeno fotografijom, vjerujemo da će ova donacija omogućiti lakše i bolje obavljanje vatrogasnih intervencija te pomoći u cjelokupnom radu DVD-a Sesvetski Kraljevec.

 U Linksu potičemo i podržavamo pozitivne društvene promjene i uvijek nastojimo djelovati kao primjer u zajednici u kojoj živimo i radimo. Svjesni svoje uloge u društvu, kao i trenutne situacije zbog pandemije i potresa koji su pogodili Zagreb, Links je sudjelovao u mnogim donacijama kako bi pomogao potrebitima te bio primjer svima u pozitivnim promjenama koje uvijek počinju od nas samih, od tvrtke i naših kolegica i kolega. 

Links će i dalje ulagati u društveno odgovorno poslovanje kroz buduće projekte, donacije ili sponzorstva te svojim djelima pokazati koliko je to važno za sve nas.