Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Dodatna Jamstva na prijenosnike u Links-u

Iskoristite dodatno jamstvo na prijenosna računala u Linksu

Dodatno jamstvo na odabrane modele prijenosnika.

Saznajte kako aktivirati dodatne godine poslije tvorničkog jamstva na odabranom prijenosnom računalu.

Uz kupljeno prijenosno računalo za vrijeme promotivne akcije isporučujemo vaučer za aktivaciju Corrigo usluge kojom ostvarujete dodatno jamstvo nakon tvorničkog jamstva na kupljeni uređaj. Za fizičke osobe naspram pravnih uvjeti su drugačiji ali i pravne osobe kupovinom prijenosnika dobivaju dodatno jamstvo nakon tvorničkog jamstva. 

Aktivacija dodatnog jamstva je jednostavna - kliknite na www.corrigo.hr i ispunite registracijski obrazac. Vaša registracija će biti provedena u roku od najviše 48 sati nakon prve prijave te ćete nakon toga moći ispisati registracijsku potvrdu putem ovog linka

Osim dodatnog jamstva, Corrigo usluga pokriva i transport uređaja od/do servisa (Pickup & Return) tako da nemate nikakve dodatne troškove slanja uređaja u ovlašteni servis! 

Ukoliko niste u mogućnosti popuniti registraciju na web stranici, popunite registracijski obrazac koji ćete dobiti u paketu s ovom uslugom i popunjen pošaljite na jedan od niže navedenih načina. U roku od 15 dana od primitka popunjenog obrasca, na kućnu adresu poslat ćemo Vam registracijsku potvrdu. Serijski broj usluge potreban za upis registracije na WEB-u nalazi se na priloženom registracijskom obrascu. 

Nadamo se da će Vas Vaš uređaj uredno služiti, te da nećete imati bilo kakve tehničke probleme u radu s istim. Ukoliko ipak dođe do kvara na uređaju, molimo Vas da ga prijavite na jedan od kontakata navedenih ispod. U slučaju kvara i slanja uređaja na servis, registracijsku potvrdu obavezno priložite uz uređaj. 


Registraciju ili prijavu kvara možete izvršiti:

  • Popunjavanjem WEB obrasca: www.corrigo.hr
  • E-mailom na: info@corrigo.hr
  • Faksom na broj: 01/3654 – 982
  • Telefonom (samo za prijavu kvara): 01/640 – 1111
  • Poštom: MR servis d.o.o. Za Corrigo, Dugoselska cesta 5, 10370 Rugvica
  • Napomena: Serijski broj usluge s registracijske potvrde je obavezna informacija

Više na promo stranicama dodatnih jamstava:

http://promo.links.hr/dodatno-jamstvo/ 

Vaš Links