Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Dell XPS 13 - ljepota ne poznaje granice

Dell XPS 13

Brisanje granica, počevši od zaslona.

Najmanji 13-inčni laptop na planeti ima prvu virtualno bezgranični InfinityEdge zaslon i najnovije Intel® procesore. Dostupne su opcije Touch, Silver i Rose Gold.

 

 

Dell XPS 13 - InfinityEdge zaslon

Najmanjih 13,3-inča na planetu s prvim na svijetu InfinityEdge zaslonom

Više zaslona, manje za nošenje: InfinityEdge zaslon, koji gotovo bez obruba, povećava površinu zaslona stiskanjem 13,3-inčnog zaslona u 11-inčni okvir. S okvirom od samo 5,2 mm i težinom koja ide od samo 1.22kg i super tanakih 9-15 mm, XPS 13 je izrazito tanak i lagan.


Zapanjujući zaslon

Zapanjujući, najsuvremeniji zaslon

Zapanjujuća UltraSharp QHD+ razlučivost (3200x1800): Dodatna nadogradnja pruža vam detaljan pogled s 5,7 milijuna piksela (276 ppi).

Jednostavan za dijeljenje: Pregledajte sadržaj jasno iz gotovo svakog kuta s IGZO IPS panelom, koji pružaja široki kut gledanja do 170°.

Unesite svjetlo u svakodnevnicu: osvjetljenje od 400 cd/m2 je svjetlije od tipičnog laptopa, tako da možete uživati u izvanrednom pogledu čak i na otvorenom.

Prekrasne boje: Pogledajte najsvjetlije svijele i najtamnije tamne boje uz skalu od 72% i kontrastom od 1000:1.

Dodirnite prijateljski: dodirnite, prijeđite prstom i približite se zaslonu. Dodatni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam prirodnu interakciju s vašom tehnologijom.


Opremljen za poboljšane performanse

Potpuno opremljen za poboljšane performance

Najnovije mogućnosti izvedbe: Nova iduća generacija Intel® Core procesora i poboljšane grafičke performanse nude brzinu i pouzdanost. Pokrenite računalo i nastavite s radom u sekundama s najnovijim bržim solid state diskovima s do 512 GB i 16 GB memorije. 

Još duža autonomija: Ovisno o načinu korištenja vašeg prijenosnog računala, vijek trajanja baterije varira. Kada upotrebljavate aplikacije za produktivnost kao što su Word ili Excel, doživite najduži vijek trajanja baterije od bilo kojeg 13-inčnog laptopa, s do 22 sata kontinuirane uporabe na FHD modelu. Uživajte u trajanju baterije do 13 sati prilikom streaminga sadržaja ili pregledavanja weba s Microsoft Edgeom. Produžite za još 11 sati i 30 minuta s dodatnim Dell Power Companion prijenosnom baterijom.

Vodeća povezivost:  Thunderbolt™ 3 Type-C višenamjenski priključak omogućuje vam napajanje prijenosnog računala, povezivanje s više uređaja (uključujući podršku za do dva 4K zaslona) i uživanje u prijenosu podataka do 40 Gbps, 8 puta više od one USB 3.0.

Napredno spajanje: The XPS 13 može se koristiti s najnovijim cDell docking riješenjima, s jednim kabelskim priključkom za napajanje, Ethernet, audio i video. Dodajte dodatno Dell Thunderbolt™ Dock za brži prijenos podataka i podršku za do tri FULL HD zaslona ili dva 4K zaslona.

Killer™ Wireless:  Killer 1535 bežični AC adapter pruža najsnažniju i najpouzdaniju Wi-Fi vezu i posebno je dizajniran da bi vaše videi, glas i igre radile brže i glađe. Automatski prepoznaje, klasificira i određuje prioritet mrežnog prometa kako bi se osiguralo da vaši najvažniji podaci imaju prioritet nad vašim drugim manje hitnim aplikacijama. Killer odmah isporučuje vaše kritične pakete, čime se uklanjaju nepotrebna čekanja i kašnjenja.

Poboljšana upotrebljivost

Listajte, zumirajte i klikajte s preciznošću: Precizan touch pad spriječava skakanje i bježanje miša, a Accidental Activation Prevention uklanja mogućnost slučajne aktivacije kada dlanom dodirnete touch pad.

Pogledajte što ste propustili: Standardna tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem osvjetljava tipke tako da možete ostati produktivni u sobama s slabim ili bez osvjetljenja.

Microsoft Hello: Uživajte u prijavljivanju bez zaporke s dodatnim čitačem otiska prsta koji vam daje najbrži i najsigurniji način za otključavanje vaših Windows uređaja. Koristeći vaš dodir, razlikuje vas od svih ostalih. Omogućuje vam prijateljski pozdrav, a radi čak i na aplikacijama i dok posjećujete stranice putem Microsoft Edge pretraživača.

Dell XPS 13 - Poboljšana upotrebljivost


Dell XPS 13 - izgrađen od vrhunskih materijala

Umjetnički izgrađen od vrhunskih materijala

Maksimalna izdržljivost: Precizno izrezan od jednog bloka aluminija za čvrsto i izdržljivo kućište elegantnog dizajna. Opcijski Corning® Gorilla® Glass NBT ™ zaslon osjetljiv na dodir je do 10 puta otporniji na ogrebotine od natrij-kalcijevog stakla.

Hladan pod pritiskom:
Oslonac za ruku izrađen je od karbonskih vlakana. Snažan je i tanak poput aluminija, ali lakši i hladniji na dodir.

Elegantan dizajn: Izaberite između ružičastog zlata (rose gold) ili srebrnog za osobni dodir.


Još ekološki osvješteniji

Štedi energiju: XPS 13 ima certifikat ENERGY STAR®.

Pametniji Materijali: Bez materijala kao što su kadmij, olovo, živa i nekih ftalata, to je također EPEAT® Zlato registriran i BFR / PVC-free.

Prihvatljivo za reciklažu: 90% dijelova prijenosnog računala može se jednostavno reciklirati ili ponovno koristiti, a ladice za ambalažu od bambusa su 100% reciklirajuće.

 

Dell XPS 13 - Ekološki osvješten


ulazi i utori

Ulazi i utori

1. Zvučnik | 2. Čitač SD kartica | 3. USB 3.0 sa sustavom PowerShare | 4. Noble lock utor | 5. Priključak za struju | 6. Thunderbolt™ 3 (2 staze PCI Express Gen 3) Type C skoji podržava: Punjenje, PowerShare, Thunderbolt 3 (40Gbps dvosmjerno), USB 3.1 Gen 2 (10Gbps), VGA, HDMI, Ethernet i USB-A putem Dell Adaptera (prodaje se odvojeno) | 7. USB 3.0 | 8. Priključak za slušalice | 9. Gumb i indikator baterije |10. Zvučnik


Dimenzije i težina

Dimenzije i Težina

1. Visina:9-15mm | 2. Širina:304mm | 3. Dubina: 200mm | Početna težina: 1.2 kg* model bez ekrana osjetljivog na dodir, 1.29kg s ekranom osjetljivim na dodir