Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Dell Vostro 3568 laptop

Dell Vostro 3567

 

Mi volimo vaš posao
Elegantna nova Vostro prijenosna računala donose ravnotežu između performansi i sigurnosti
Vostro 15 3000 - Performanse na koje možete računati

Performanse na koje možete računati

Povećajte produktivnost: Najnoviji Intel® Core™ procesori donose svu snagu koju trebate da bi obavili stvari na poslu ili kod kuće. Možete se odlučiti za ugrađenu diskretnu AMD grafiku s 2GB DDR3L vRAM-a za povećanje performansi.

Operativni sustav: Windows 10 Pro.

Više memorije: S do 2 SoDIMM i do 16GB DDR4 memorije, možete raditi više zadaća i istovremeno držati otvoreno nekoliko aplikacija te se prebacivati između njih s lakoćom i bez kašnjenja.

Datoteke na dohvat ruke: Pohranite sve važne dokumente za jednostavan pristup s do 1TB HDD ili 256G SSD.
 

Vostro 15 3000 - Pouzdana sigurnost

Pouzdana sigurnost

Zaštitite podatke vaše tvrtke pomoću opcijskog hardvera TPM 2.0 za zaštitu hardvera na komercijalnoj razini i pohranu ključeva za šifriranje. Osim toga, možete se prijaviti brzo i sigurno bez potrebe za upotrebom lozinke, s dodatnim ugrađenim čitačem otiska prsta i Windows 10 Hello značajkom biometrijskog prepoznavanja. Osjećajte se sigurni da vaši podaci i vaš sustav nemaju zlonamjernih programa i kibernetičkih prijetnji.
Vostro 15 3000 - Bitne značajke za profesionalce

Bitne značajke za profesionalce

Jednostavan izlaz: HDMI i VGA priključci podržavaju periferne uređaje i pojednostavljuju povezivanje projektora za prezentacije ili sekundarni monitor za povećanu produktivnost.

Brzo povezivanje: Očekujte brži protok i pouzdane veze i prijenose s dva USB 3.0 priključka i čitačem SD medijskih kartica.
Snimanje, čitanje, pisanje i učitavanje: Dodajte DVD pogon za brzo kopiranje ili prijenos datoteka ili jednostavno instaliranje poslovnog softvera i aplikacija.

Nema mreže, nema problema: Izborni Dell ProSupport ili ProSupport Plus nude 24x7 izravni pristup tehničarima na naprednoj razini koji vam mogu pomoći u pronalaženju i rješavanju problema u kratkom vremenu.
 

Vostro 15 3000 - Radite sa stilom

Radite sa stilom

15" anti-glare zaslon s opcionalnom FHD 1080p razlučivosti nudi bogato gledanje dok radite na proračunskim tablicama, proračunima ili e-mail-u. Surađujte na daljinu ili odradite mrežne sastanke sa ugrađenom HD web kamerom i Waves MaxxAudio® Pro audio softverom za poboljšanje zvuka.

Vostro 15 3000 - Sofisticirane boje

Sofisticirane boje

Niz živih boja čini Vostro 15 3000 vizualno izvanrednim za profesionalni i moderan izgled. Opcije boje razlikuju se ovisno o regiji.
Vostro 15 3000 - Ulazi i utori

Ulazi i utori

1. Čitač SD kartica | 2. Kombinirani priključak (slušalice i mikrofon) | 3. USB 2.0 port | 4. DVD pogon | 5. Kensington lock | 6. Priključak za struju | 7. Ethernet priključak | 8. VGA port | 9. HDMI port | 10. 2 USB 3.0 port
Vostro 15 3000 - Dimenzije & Težina

Dimenzije & Težina

1. Dubina: 260 mm (10.23") | 2. Širina: 380 mm (14.96") | 3. Visina: 23.65 mm (0.93")
Početna težina: 2.18kg s opcionalnom baterijom od 4 ćelije (40WHR) i SSD-om.
 

Dizajniran za stvarni svijet - jer tamo se događa život.

Želimo vam da volite svoje novo računalo godinama koje dolaze. Zato testiramo Vostro prijenosna računala za pouzdanost ne samo na mjestima gdje to očekujete, već i na onima na kojima bi se mogli naći.

Vostro 15 3000 - Dizajniran za stvarni svijet - jer tamo se događa život.
Vostro 15 3000 - Dizajniran za stvarni svijet - jer tamo se događa život.
Otporan na vrućine:  Od svlačionica do zaključanih automobila, testirali smo Vostro laptope za preživljavanje u oštrim kratkotrajnim vrućinama do 65°C.

Otporan na preklop: Preklop na Vostro laptopima je testiran kako bi i dalje bio čvrst, čak i nakon otvaranja i zatvaranja poklopca 20,000 puta.

Ključ uspjeha: Testiranje najčešće korištenih tipki na 10 milijuna pritisaka i touch pad tipke 1 milijun puta bez kvara. Zato idi, završi svoj roman.
Osiguran: Bez obzira kako ste konfigurirali vaše nultimedijske tipke, testirali smo ih da prežive do 40,000 stiskanja bez problema.

Zakrenite i okrenite: Možda je pretjerano, ali nakon otvaranja baze i poklopca Vostro prijenosnika više od 25.000 puta, možete biti uvjereni da su unutrašnji dijelovi dobro zaštićeni.

Uvijek dobro pristaju: Vjerojatno nikada nećete morati ukloniti i ponovno instalirati Vostroovu bateriju 30 puta, ali možete se opustiti znajući da je testirana čak i na to.

 

PREPORUKA: Dell Universal Dock D6000

Dell Universal Dock - D6000

Brzo i praktično rješenje za spajanje

Uz plug and play spajanje na dok je brzo i praktično. Priključite jedan USB-C kabel i prenesite audio, video, podatke i napajanje. Osim toga jedan kabel eliminira potrebu za dodatnim adapterom za napajanje - čime održavate vaš radni prostor čistim i urednim.