Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ConceptD Optimiziran Za Stvaranje

 

 

 

ConceptD svojim svježim pristupom računalstvu ruši prepreke između ljudi i tehnologije i kreatorima omogućuje da oslobode svoj puni potencijal.

Ovdje nije riječ samo o tome da stvari budu drugačije, već o postavljanju novih referentnih točaka i otkrivanju sasvim novih područja.

 

Porijeklo brenda ConceptD

ConceptD nastao je iz uvjerenja da dizajneri ostvaruju najbolje radove kada pronađu vlastitu definiciju savršenstva. Nezavisno istraživanje otkrilo je da 15 % korisnika uređaja za igranje nikada ne instalira igre te da 50 % upotrebljava i softver za igranje i kreativni softver. Zato smo stvorili brend koji je posebno namijenjen zadovoljenju potreba kreatora. Pokretanje brenda nije odredište, već početak putovanja, jer i dalje slušamo potrebe kreatora.

 

Što stoji iza imena

Naziv ConceptD potječe od dvije različite stvari. Prvo, "koncept" je ideja koja se tek oblikuje: vizija nečega što bi se moglo ostvariti. "D" je podložno interpretaciji i predstavlja što god kreator želi, bila to dinamičnost, determiniranost, dizajn, detalji ili nešto treće.

 

 

ConceptD 3 Ezel

Zauzmite svoj kreativni položaj

 

 

Nalet kreativnosti možete osjetiti bilo gdje, a uz ConceptD sigurno ćete ga iskoristiti. ConceptD 3 Ezel svestran je i kreativan paket alata osmišljen za kreatore u pokretu s trajanjem baterije do 18 sati. Potpuno prilagodljivo, lagano i s FHD zaslonom s certifikatom PANTONE® veličine do 15,6" i vlastitom priključivom olovkom ovo vam prijenosno računalo omogućuje da uživate u potpuno novoj razini kreativnog procesa i to na svakom mjestu na koje vas odvede vaše srce.

 

 

ConceptD 7 Ezel

Novi način stvaranja

 

 

 

Prijenosno računalo za sve vaše kreativne potrebe. 4K UHD zaslon prijenosnog računala Concept D 7 Ezel s certifikatom PANTONE® i više načina prikaza idealno je za profesionalne grafičke umjetnike koji žele mogućnost skiciranja i prikazivanja gotovog sadržaja na jednom uređaju. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, doživite slobodu koju vam pruža mogućnost stvaranja kad god poželite uz Intel® Core™ i7 procesor 10. generacije i grafiku do kartice NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ s Max-Q dizajnom1.

 

 

ConceptD 5 Pro

Mobilno stvaranje na profesionalnoj razini

 

 

 

Prikažite složene CAD modele, animacije i simulacije izravno klijentima i uređujte ih u stvarnom vremenu s novim prijenosnim računalom ConceptD 5 Pro. 4K zaslon s certifikatom PANTONE®, preciznosti boja Delta E < 22, 100 %-tnim Adobe® RGB rasponom boja, snažni Intel® Core™ i7 procesor1 9. generacije i grafika do kartice NVIDIA® Quadro RTX™ 30001 omogućuju vam profesionalno, precizno podešavanje slika.

 

 

PROČITAJTE ŠTO SU PISALI MEDIJI:

 

👉 CONCEPT D na bug.hr

👉 CONCEPT D usporedba modela na laptop.hr

 

 

 

 

 

VAŽNO! 100% POVRAT NOVCA

Kupnjom kvalificiranog profesionalnog Acerova proizvoda do 31. siječnja 2022. i registracijom istog proizvoda u roku od 30 dana moći ćeš zatražiti 100% povrat ukupno plaćenog iznosa ako dođe do kvara na tvom Acer uređaju i ako se popravi pod jamstvom unutar prve godine. Više o povratu novca pročitaj na Acer službenoj web stranici.

 

 Izaberi svoj model!

Za poslovne koriniske, zatražite ponudu na veleprodaja@links.hr